• Altijd de beste deal
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
Vier de feestdagen extra groen!

De feestdagen vieren we dit jaar extra groen

Want niet alleen de kerstboom, maar ook het beste papier voor jouw kerstkaarten is vanaf nu groen. Maak kennis met onze nieuwe eco- kerstkaarten. Voor minimaal 30% gerecycled, FSC® gecertificeerd en ook nog eens van een geweldige kwaliteit in drie kleuren. Da’s niet alles: bij iedere bestelling eco-kerstkaarten die jij doet, doen wij er een schepje bovenop. We planten een boom in Nederland en één in een tropisch woud in Oeganda. Laten we de feestdagen dit jaar een beetje groener vieren!


Kerstgeschenken

trees for all beeld

Nieuw: ENVIRONMENT-papier voor je kerstkaarten

Dit jaar kun je een groene keuze voor je kerstkaarten maken met onze nieuwe eco-kerstkaarten. Die drukken we op papier uit de ENVIRONMENT-lijn: papier dat FSC®-, Green-e- en Green Seal-gecertificeerd is en voor minimaal 30% uit gerecyclede vezels bestaat. Je vindt dit materiaal in de eco-kerstkaarten.

environment-papier-feestdagen


Kerstkaarten drukken

Verras je relaties met een originele kerstkaart

Kerst: de meest betoverende tijd van het jaar. Maar dat niet alleen, het is ook hét perfecte moment om je relaties te onderhouden. Het versturen van kerstkaarten is goed voor de klantenbinding. Het zorgt ervoor dat relaties aan je denken, en je personeel zich gewaardeerd voelt. Laat kerstkaarten drukken met jouw eigen ontwerp, of kies uit ruim 50 feestelijke ontwerpen. De mooiste kerstkaarten laten drukken doe je bij Printdeal.be.

Relatiegeschenken kerst

Voor kerst relatiegeschenken ben je bij ons aan het goede adres. Wil je je relaties een luxe kerstgeschenk geven? Goede flessen wijn in een classy wijnverpakking maken een uitstekend kerst relatiegeschenk . Op zoek naar praktische kerst relatiegeschenken? Dan is een feestelijke bureauonderlegger of kerstkalender het perfecte kerstgeschenk. Laat je logo op elke pagina drukken en je wordt het hele jaar door niet meer vergeten. Toch liever een wat persoonlijker cadeau? Een foto op canvas of plexiglas doet het ook altijd goed.

Zakelijke kerstkaarten

Dus, het versturen van kerstkaarten is goed voor je klantenbinding. Maar er zijn wel een aantal dingen waar je over na moet denken bij het versturen van zakelijke kerstkaarten. Wat wil je uitstralen? Het is belangrijk dat de boodschap je doel ondersteunt. Passen creativiteit en humor bij je bedrijf? Of is een formele boodschap toch geschikter? Stuur je al je klanten een kerstkaart? Check dan even of je klantendatabase up-to-date is. Verstuur zakelijke kerstkaarten met logo en in je huisstijl, zodat je relaties je meteen herkennen.

Online kerstkaarten maken

Laat online kerstkaarten drukken met een persoonlijke touch. Laat je eigen ontwerp op kerstkaarten drukken, of ga voor een van onze feestelijke ontwerpen. Zelf kerstkaarten maken is een goede manier om je personeel te laten weten dat ze gewaardeerd worden en ze te bedanken voor het afgelopen jaar. Maar je wilt natuurlijk niet dat je kaart onderop de stapel belandt. Zorg er daarom voor dat jouw kerstkaart opvalt zoals een bouwlamp in de nacht. Gebruik humor of laat je creativiteit de vrije loop. Ga voor de beste kwaliteit en laat je kerstkaart online maken bij Printdeal.be.

Klantenservice