Onze gratis tools voor jou

Maak simpel de flyer, folder of poster die jou op de kaart zet. Met deze steuntjes in de rug hoef jij je nooit meer af te vragen wat het beste materiaal is voor jou of op welk papierformaat je boodschap het beste overkomt. En het beste van deze tools? Ze zijn allemaal gratis!

 • Monsterbox

  Monsterbox

  Ongelooflijk veel producten, vervaardigd uit nog meer verschillende materialen: dat aanbod bieden wij je bij Printdeal.be. En wij helpen je in dat aanbod de beste keuzes maken. Bekijk hier onze Monsterbox, of bestel direct jouw pakketje monsters.

 • Papierformaten poster

  Papierformaten poster

  De belangrijkste keuze bij het bestellen van drukwerk, is die voor het papierformaat. Ga je voor een veel voorkomend formaat, of wil je juist opvallen met afwijkende afmetingen? En wat is dan de standaard afmeting van een visitekaartje of de meest gebruikte grootte van een flyer of folder?

 • Whitepaper

  Whitepaper

  Wil jij scoren met perfect drukwerk? Of met promotiemiddelen die de aandacht trekken? Dat treft. Vraag nu snel onze gratis whitepaper aan en laat je niets meer wijsmaken over: papier en afwerkingen, kleuren en contrast, ontwerpen en opmaken en het aanleveren van een technisch goed drukbestand.

 • Videohandleidingen

  Videohandleidingen

  Productinformatie, tips voor ontwerpen en alles wat je moet weten over drukwerk bestellen in héél veel handige video's.