Onze gratis tools voor jou

Maak simpel de flyer, folder of poster die jou op de kaart zet. Met deze steuntjes in de rug hoef jij je nooit meer af te vragen wat het beste materiaal is voor jou of op welk papierformaat je boodschap het beste overkomt. En het beste van deze tools? Ze zijn allemaal gratis!

 • Monsterbox

  Monsterbox

  Ongelooflijk veel producten, vervaardigd uit nog meer verschillende materialen: dat aanbod bieden wij je bij Printdeal.be. En wij helpen je in dat aanbod de beste keuzes maken. Bekijk hier onze Monsterbox, of bestel direct jouw pakketje monsters.

 • Papierformaten poster

  Papierformaten poster

  De belangrijkste keuze bij het bestellen van drukwerk, is die voor het papierformaat. Ga je voor een veel voorkomend formaat, of wil je juist opvallen met afwijkende afmetingen? En wat is dan de standaard afmeting van een visitekaartje of de meest gebruikte grootte van een flyer of folder?

 • Whitepaper

  Whitepaper

  Wil jij scoren met perfect drukwerk? Of met promotiemiddelen die de aandacht trekken? Dat treft. Vraag nu snel onze gratis whitepaper aan en laat je niets meer wijsmaken over: papier en afwerkingen, kleuren en contrast, ontwerpen en opmaken en het aanleveren van een technisch goed drukbestand.

 • Videohandleidingen

  Videohandleidingen

  Productinformatie, tips voor ontwerpen en alles wat je moet weten over drukwerk bestellen in héél veel handige video's.

 • Sticker keuzehulp

  Stickers - keuzehulp

  De eerste hulp voor wanneer jouw boodschap moet plakken. Of het nu gaat om raamstickers voor een winkel, autostickers voor een loodgietersbedrijf of stickers op vorm voor een hip skatemerk: we helpen je moeiteloos naar de sticker die jouw boodschap het beste overbrengt.

 • FreebieFriyay

  FreebieFriyay

  Elke week gratis downloads, tutorials en inspiratie in je inbox? Schrijf je dan in voor FreebieFriyay. De wekelijkse nieuwsbrief waarmee elke nieuwsbrief de vrijdag doorkomt!

 • Beursmagazine

  Beursmagazine

  De beurs is dé plek waar je laat zien wie je bent. Voor je op een beurs staat, heb je heel wat keuzes te maken. Welke beursbenodigdheden zijn onmisbaar: relatiegeschenken, bedrukte pennen, een perfecte beurswand? Ons gratis beursmagazine wijst jou de weg. John Williams, beursbouwer Michael Hermans en verschillende klanten van ons geven je de tips en tricks waarmee je jouw beursaanwezigheid tot een succes maakt!

 • Beurs checklist

  Beurschecklist

  Wie staan er allemaal? Hebben we genoeg pennen en sleutelhangers mee? En is er eigenlijk wel internet? Je moet aan duizend-en-één zaken denken als je op een beurs gaat staan. En onze gratis beurschecklist helpt je niets te vergeten.

 • Kleurenhandleiding

  Kleurenhandleiding

  Kleur is overal. Allesbepalend, expressief. Maar welke kleuren en kleurcombinaties gebruik jij in je huisstijl of op je website?

 • Adobe shortcuts

  Adobe Lightroom shortcuts

  Supersnel je foto’s professioneel bewerken? Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fotograaf: met deze shortcuts voor Adobe Lightroom vlieg je in sneltreinvaart door je foto’s!