Onze gratis tools voor jou

Maak simpel de flyer, folder of poster die jou op de kaart zet. Met deze steuntjes in de rug hoef jij je nooit meer af te vragen wat het beste materiaal is voor jou of op welk papierformaat je boodschap het beste overkomt. En het beste van deze tools? Ze zijn allemaal gratis!

marketinglessen

Boost je marketingsuperkrachten met leerzame blogs van onze specialisten en gratis downloads. Elke week krijg je een gratis les en leer je alles over branding, huisstijl, SEO, SEA, e-mailmarketing, offline marketing en heel veel meer.

Inschrijven voor de online cursus
inhaakkalender PDNL

Met een geschikt inhaakmoment scoor je simpel extra aandacht onder je doelgroep. Maar er zijn zoveel bijzondere dagen in het jaar, wie onthoudt ze nou allemaal? Antwoord: niemand. En daarom hebben we deze gratis inhaakkalender voor je gemaakt!

Inhaakkalender aanvragen
Gratis tool - Monsterbox

Ongelooflijk veel producten, vervaardigd uit nog meer verschillende materialen: dat aanbod bieden wij je bij Printdeal.be. En wij helpen je in dat aanbod de beste keuzes maken. Bekijk hier onze Monstermap, of bestel direct jouw pakketje monsters.

Bekijk onze monsters
Gratis tool - Papierformaten poster

De belangrijkste keuze bij het bestellen van drukwerk, is die voor het papierformaat. Ga je voor een veel voorkomend formaat, of wil je juist opvallen met afwijkende afmetingen? En wat is dan de standaard afmeting van een visitekaartje of de meest gebruikte grootte van een flyer of folder?

Check de papierformaten
Gratis tools - Whitepaper

Wil jij scoren met perfect drukwerk? Of met promotiemiddelen die de aandacht trekken? Dat treft. Vraag nu snel onze gratis whitepaper aan en laat je niets meer wijsmaken over: papier en afwerkingen, kleuren en contrast, ontwerpen en opmaken en het aanleveren van een technisch goed drukbestand.

Lees onze whitepaper
Videohandleidingen Kathy

Productinformatie, tips voor ontwerpen en alles wat je moet weten over drukwerk bestellen in héél veel handige video's.

Bekijk de video's
Gratis tools - FreebieFriyay

Elke week gratis downloads, tutorials en inspiratie in je inbox? Schrijf je dan in voor FreebieFriyay. De wekelijkse nieuwsbrief waarmee elke nieuwsbrief de vrijdag doorkomt!

Inschrijven voor FreebieFriyay
Beurschecklist

Wie staan er allemaal? Hebben we genoeg pennen en sleutelhangers mee? En is er eigenlijk wel internet? Je moet aan duizend-en-één zaken denken als je op een beurs gaat staan. En onze gratis beurschecklist helpt je niets te vergeten.

Beurschecklist aanvragen
Gratis tools - Kleurenhandleiding

Kleur is overal. Allesbepalend, expressief. Maar welke kleuren en kleurcombinaties gebruik jij in je huisstijl of op je website?

Kleurenhandleiding aanvragen
Gratis tools - Adobe Lightroom shortcuts

Supersnel je foto’s professioneel bewerken? Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fotograaf: met deze shortcuts voor Adobe Lightroom vlieg je in sneltreinvaart door je foto’s!

Lightroom shortcuts aanvragen


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.