Proefdruk aanvragen

Wil je een proefdruk om een beter beeld te krijgen van je uiteindelijke drukwerk? Een fysieke proefdruk kun je bij ons helaas niet aanvragen. We kunnen je wel helpen met een digitale proef. Maar let op: vaak wijkt deze niet af van het ontwerp dat je ons gestuurd hebt.

Hoe vraag je een digitale proefdruk aan?

Tijdens het uploaden van je bestanden klik je op ‘Pdf-voorbeeld’. Je krijgt dan een digitaal voorbeeld van je uiteindelijke product te zien. De resolutie in dit voorbeeld kan wel laag lijken. Dat zegt echter niets over de uiteindelijke kwaliteit van je product. Het is vooral handig om bijvoorbeeld de positionering van je ontwerp te beoordelen.

Wat moet je doen als je eerst het materiaal wil voelen en bekijken?

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende materialen en de kwaliteiten waarin wij ze aanbieden, kun je onze monstermap aanvragen. De belangrijkste materialen en afwerkingen vind je daarin terug. De monstermap vraag je hier aan.

Sample aanvragen

Als het materiaal waar jij een voorproefje van wil niet in de monstermap zit, kun je ons mailen om een sample aan te vragen. Van een aantal producten hebben we enkele samples op voorraad. Vraag je sample aan door een mailtje te sturen naar info@printdeal.be.


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.