Bestelling wijzigen of annuleren
In dit artikel lees je alles over:
Bestelling wijzigen of annuleren
Zodra je bestelling compleet is — dus nadat we je bestand en betaling hebben ontvangen — heb je één uur de tijd om je bestelling te wijzigen of te annuleren.
Binnen dit uur kun je:
- je bestand verwijderen en opnieuw uploaden;
- de specificaties van je bestelling wijzigen, zoals de oplage of het materiaal;
- je bestelling annuleren.
Tijdens deze wijzigingstermijn heeft je bestelling de status Gereed voor productie in het overzicht in jouw account. Hier zie je precies hoeveel tijd je nog hebt om wijzigingen door te voeren. Ga hiervoor naar Mijn account – Bestellingen en selecteer de bestelling die je wilt wijzigen.
Je kunt je bestelling wijzigen via de knop Product aanpassen.
Let op: na een wijziging loopt de oorspronkelijke wijzigingstermijn gewoon door. De termijn van één uur begint dus niet opnieuw.
Na afloop van het uur gaat je bestelling in productie. Vanaf dat moment kun je de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.
Leidt een wijziging tot een hoger bestelbedrag? Dan gaat je bestelling pas in productie nadat je het openstaande bedrag hebt betaald.
Nadat de wijzigingstermijn is verstreken, kun je — totdat je bestelling de status Verzonden heeft — nog wel de volgende gegevens aanpassen:
- het afleveradres;
- het factuuradres;
- de referentie;
- het PO-nummer.