secondary-pantone

Maak kennis met Pantone 13-1023 Peach Fuzz als Pantone kleur van het jaar 2024

maandag 12 februari 2024

Terwijl we aan de start van het nieuwe jaar vooruitkijken naar een tijd van creativiteit en vernieuwing, onthult Pantone met trots de kleur die designtrends van het komende jaar zal domineren: Pantone 13-1023 Peach Fuzz. Stap uit de schaduw van het bekende en zet alvast die roze bril op, want in dit blog leer jij hoe jouw onderneming laat schitteren met Peach Fuzz!

Pantone kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz 13-1023

In één zin is Pantone Peach Fuzz 13-1023 een perzikachtige tint die positiviteit en vriendelijkheid uitstraalt. Zo’n tint dat je doet uitnodigen je roze bril af te stoffen en op te zetten zodat je met goede moed naar het komende jaar kunt uitkijken. Tuurlijk, voor het ongetrainde oog kan deze kleur wat lijken op een lichtere versie van zalmroze.

Blog-pantone 1

Maar vraag het liefhebbers en zij zullen Peach Fuzz omschrijven als een mix van nostalgie en moderniteit. Een combinatie van warmte en frisheid zonder overdreven roodtinten. De tint die je voor je ziet wanneer je een zomerse zonsondergang beschrijft aan iemand die er nog nooit één heeft gezien. En na jouw uitleg niet kan wachten er één mee te maken. Kortom: een tint vol inspiratie die je voor alles kan gebruiken. Maar met welke kleuren?

Is het Pantone kleurenpalet 2024 vol contrast of Pantone-sur-ton?

Het kleurenpalet van 2024 staat in het teken van levendige tinten die een gevoel van optimisme aanwakkeren. Maar hoe doe je dat wanneer je Pantone Peach Fuzz 13-1023 wil combineren met andere kleuren? Bijvoorbeeld om je boodschap te versterken? Nou, zo dus!

Blog-pantone 4

Door Peach Fuzz 13-1023 met complementaire kleuren zoals zacht groen warm koraal of rustgevend grijs te combineren, creëer je een veelzijdig kleurenpalet dat ook in 2024 perfect aansluit op de behoeften van je merk. Kleurwaaghalzen die de Pantone 2024 kleurtoepassingen met een korrel zout nemen kunnen overigens ook hun hart ophalen: zij combineren onbevreesd Pantone Peach Fuzz 13-1023 met mosgroen, marineblauw of knalgeel. En laat jij daar nu goed gebruik van weten te maken! Want deze tint verleent zich voor een breed assortiment aan items waarmee jij jezelf op de kaart zet.

Ben je ook geinspireerd door Peach Fuzz? Ontdek hier hoe je jouw kleuren van CMYK naar een PMS-kleur omzet die het dichtst bij Peach Fuzz zit.

Pantone 2024 kleurtoepassingen voor Peach Fuzz

Naast een interessante kleur is Peach Fuzz ook een toegankelijke kleur, dat je kunt gebruiken bij een wereld aan ideeën.

Blog-pantone 2

Mogelijkheden die niet alleen de show stelen, maar ook jou als creatief ondernemer in de spotlight zetten! We hebben de meest interessante mogelijkheden alvast voor je op een rijtje gezet.

Visueel aantrekkelijk verzenden

Gebruik Pantone 13-1023 Peach Fuzz bij je verzendverpakkingen zodat de bestelling ontvangen net zo’n feest wordt als er één bestellen. Of implementeer de kleur in verzendbenodigdheden zoals tape of vloeipapier. Wedden dat zelfs de pakketbezorger zich zal afvragen waar de vrolijke pakketten nou vandaan komen?

Pssst! Voor het drukken van sommige producten worden andere kleurstellingen gebruikt, zoals CMYK of RGB. Dat heeft te maken met de gevraagde kleuropbouw van het type machine dat jouw product bedrukt. Gelukkig kun jij jouw favoriete Pantone kleuren gewoon gebruiken. In dit blog lees je hoe jij de juiste kleuren gebruikt voor het aanleveren. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan bij het afgeleverde eindresultaat.

Peach Merch

Ook T-shirts en katoenen tassen zijn graag geziene dragers van jouw Peach Fuzz creaties. Zo ontwerp je gemakkelijk een ruim assortiment aan kleding en accessoires met Pantone kleur van het jaar 2024. Denk bijvoorbeeld aan veelkleurige designs waarin Peach Fuzz de hoofdrol speelt.

Blog-pantone 5

Geen fan van een one man show? Combineer dan de kleur met gelijksoortige tinten als beige en pastelblauw en creëer een symfonie aan kleurcombinaties. Is contrast meer jouw ding? Geen probleem! Peach Fuzz is ook prima te combineren met mosgroen of marineblauw. Één ding is zeker: opvallen in de massa wordt voortaan echt een makkie!

Pantone 2024 en duurzaamheid

Maak Peach Fuzz een tintje groener en gebruik de kleur in uitingen die bijdragen aan een betere wereld. Bijvoorbeeld door het implementeren van de kleur in SEAQUAL® items. Zo pak je de meest natuurlijke spotlight in een Peach Fuzz gekleurde SEAQUAL® strandstoel of dirigeer jij de boel vanuit je met Peach Fuzz ontworpen SEAQUAL® regisseurstoel. En... actie!

Socialmedia-afbeeldingen

Creëer aansprekende afbeeldingen door Peach Fuzz te gebruiken als achtergrondkleur of steel subtiel de show met de tint als achtergrondkleur. De opvallende schoonheid van Peach Fuzz is in elk format wel te verwerken.

Blog-pantone 3

En ben je eigenaar van een lifestylemerk of producent van verzorgingsproducten? Let dan vooral even op! Want door je online content consistent te voorzien van Pantone Peach Fuzz 13-1023 maak je van je Instagramfeed een waanzinnige feel good show.

Website-elementen

Door Peach Fuzz 13-1023 te gebruiken als algemene kleur op je website, vragen je pagina’s op een net iets rustigere manier om aandacht. En implementeer je de kleur liever in de knoppen of header? Dan eindigt elke klantreis in een zachte landing(spagina).

Één ding is zeker: met Peach Fuzz 13-1023 in je toekomstige designs is de rest van het jaar 2024 een visueel aantrekkelijk toekomstbeeld!


  1. #Design
  2. #Pantone
  3. #Marketing

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be
Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal is an FSC certified company with license code C103631 and certificate code CU-COC-816048. Only products labeled as such are FSC certified