Verkiezingsdrukwerk voor elk budget

  • Verkiezingsdrukwerk wordt altijd gratis verzonden.
  • Wij slaan je bestelling en ontwerpen op, zo kun je de volgende keer gemakkelijk herbestellen.
  • Kun je jouw product niet vinden of wil je een gek formaat? Neem contact op met Printdeal op maat.
team Printdeal.be

Campagnemateriaal

Give aways

Fanartikelen

Drukwerkdeal Op Maat

Heb je vragen of afwijkende wensen?

Wil je meer weten over verkiezingsdrukwerk, zoek je een product dat je niet kan vinden of wil je een gek formaat? Neem contact op met Printdeal Op Maat. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op en wij helpen je graag op weg.

  • Tino
  • +32(0) 3 747 57 05
  • tino.cucca@printdeal.be

Winnend verkiezingsdrukwerk

Zet een ijzersterkte verkiezingscampagne neer met verkiezingsdrukwerk!

De weg naar een winnende verkiezing is een lange weg. Een weg bezaaid met verkiezingsdrukwerk. Van verkiezingsposters tot verkiezingstassen en promotiemateriaal. Er is veel waar je aan moet denken bij het runnen van een campagne. Bij Printdeal.be zorgen we ervoor dat je niet te lang na hoeft te denken. Alles wat je nodig hebt bij het runnen van een campagne staat overzichtelijk op deze pagina. Met het juiste verkiezingsdrukwerk zien zoveel mogelijk mensen waar jouw partij voor staat, en dat is wat je wil.

Trek de aandacht met verkiezingsposters

Een goede verkiezingsposter kan veel impact hebben op de uitkomst van de verkiezingen. Bij een succesvolle campagne hoort een originele campagneposter. Het is belangrijk dat de poster uitstraalt wat jij over wil brengen. Wees consistent. Zorg ervoor dat mensen jouw logo en kleurgebruik herkennen. Behalve dat je verkiezingsposters herkenbaar moeten zijn, is het ook belangrijk dat je een duidelijke call-to-action communiceert. Ga voor een enorme abri poster of een bescheiden A4-poster. Bij Printdeal.be kun je kiezen uit eindeloos veel formaten en materialen.

Campagnemateriaal

Bij het runnen van een campagne komt veel kijken. Behalve verkiezingsposters is er natuurlijk nog veel meer campagnedrukwerk. Deel verkiezingsaffiches en flyers uit, drink koffie uit een mok met jouw logo erop of laat een sweater bedrukken. Als je fans hebt lopen zij hier maar al te graag in rond, wat zorgt voor nog meer naamsbekendheid. Zorg dat het er allemaal fantastisch uitziet, zodat iedereen erin gezien wil worden.

Geef je promotiemateriaal weg

Een verkiezingscampagne win je niet alleen met een goed verhaal en een sterke verkiezingskrant. De ontvanger van je boodschap houdt van een leuke giveaway die bij je boodschap past. Trek jij met je partij de gemeente uit een duistere periode? Laat dan een zaklamp bedrukken en geef de burgers dat licht aan het einde van de tunnel. Maak jij je hard voor de piratenpartij? Dan is een USB-stick op zijn plek. En voer jij een frisse campagne voor een energieke gemeente? Sla dan de spijker op zijn kop met een bedrukte powerbank. Kies je promotieartikelen afhankelijk van je doel, en je hebt een sterke campagne te pakken.

Verkiezingsposters bestellen

Bij Printdeal.be bestel je eenvoudig en snel je verkiezingsposter, verkiezingskrant en al het andere verkiezingsdrukwerk. Heb je vragen over het bestelproces, de levering van het drukwerk of een specifieke vraag over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan dagelijks voor je klaar om alle drukwerkzorgen voor je uit handen te nemen.