Mondmaskers bedrukken

100% Polyester - OEKO-TEX® 100-gecertificeerd

Hou jezelf en de mensen om je heen veilig door het dragen van een stoffen mondmasker. Met onze bedrukte mondmaskers verminder je de luchttoevoer tijdens het praten, hoesten of niezen in publieke ruimtes, en verminder de kans op het aanraken van je neus en mond. Samen verkleinen we zo de kans op het verspreiden van virussen! Zo’n mondmasker moet natuurlijk comfortabel aanvoelen. Daarom zijn onze polyester mondmaskers gecertifieerd volgens de OEKO-TEX® 100- norm, zodat je ze comfortabel en langdurig op het gezicht kan dragen.

  • 100% polyester
  • One size fits all
  • OEKO-TEX® 100-gecertificeerd
  • Wasmachinebestendig (tot 60 graden)

LET OP! Onze stoffen mondmaskers zijn geen medische mondmaskers en bieden niet dezelfde bescherming. We raden daarom aan deze bedrukte mondmasker alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken, zoals op het openbaar vervoer of tijdens het winkelen.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Sinds het coronavirus is de wereld net een tikkeltje anders. En ook ons land raad het dragen van mondmaskers nu sterk aan. Dat je daarom vragen hebt over de kwaliteit van dit product, begrijpen wij maar al te goed. Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over onze mondmaskers. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij doen ons uiterste best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zijn de mondmaskers te gebruiken in een medische omgeving zoals bijvoorbeeld een ziekenhuis? En kan de zorgsector ze gebruiken tegen COVID-19?
Nee, deze mondmaskers zijn bedoeld voor een niet-medische omgeving. Dit wil zeggen dat ze enkel geschikt zijn voor persoonlijk, niet-medisch gebruik. Ze bieden namelijk niet dezelfde bescherming tegen binnendringende lucht en vloeistoffen zoals medische mondmaskers dit doen.

Helpt dit mondmaskers de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?
Hierover zijn de meningen wereldwijd verdeeld. De ene overheid is van mening dat mondmaskers invloed hebben op het indammen van het virus terwijl anderen het tegendeel claimen. In België worden mondmaskers echter vanaf 3 mei verplicht op openbaar vervoer en in schoolomgevingen, en aangeraden op openbare plekken en in werkomgevingen.

Waar zijn de mondmaskers van gemaakt?
Deze mondmaskers van stof zijn gemaakt van 100% polyester en bevestig je achter je oren met de elastische band. De polyester is gecertificeerd volgens de OEKO-TEX® 100-norm en de elastische band is latexvrij. Hierdoor is het mondmasker geschikt om comfortabel en langdurig op je gezicht te dragen.