• Altijd de beste deal
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
Marketing support

Marketingondersteuning

Printdeal.be helpt jou je klanten te bereiken. Als Printdeal.be Partner kun je rekenen op exclusieve tools om je daarbij te ondersteunen. Denk aan een digitale productcatalogus, vrij te gebruiken productafbeeldingen en zelfs een tegemoetkoming in de kosten van je marketingacties.

Wij helpen je klanten te bereiken en je te laten zien wie je bent. Hoe? Door je voor 50% tegemoet te komen in de kosten van je marketingacties, tot een maximumbedrag van € 2.500,- per maand. Denk aan advertenties, events, beurzen en speciale aanbiedingen zoals een starterskit (huisstijlkit). Voorwaarde is dat je in je actie producten of diensten van Printdeal.be promoot, zoals bijvoorbeeld de Printdeal.be starterskit. Bekijk de video op deze pagina voor meer informatie. Meer weten? Check de spelregels!

Laat je klanten de mooiste producten zien die je aanbiedt in samenwerking met Printdeal.be met de gratis digitale productcatalogus. Deze hebben we beschikbaar voor je als pdf, compleet zonder Printdeal.be-uitingen. En laat jij je klanten graag kennis maken met je aanbod op je eigen website of in andere uitingen? Vraag dan de productafbeeldingen aan van ons complete assortiment. In puike kwaliteit, geschikt voor online- en offlinegebruik.

Tino


Alles over marketing support in anderhalve minuut


Klantenservice
0800-82299
Bereikbaar tot 17:30 uur
Bekijk openingstijden