• Altijd de beste deal
  • Snel, sneller, snelst!
  • Al meer dan 7 jaar superbetrouwbaar
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe

Designtrend: stijlvol huisstijlen presenteren

Als ontwerper maak je een sprankelende huisstijl met je ogen dicht. Maar, presenteren is een tweede. Blaas je opdrachtgever omver met mock-ups! Een visueel hulpmiddel om het ontwerp van een product meer tot verbeelding te brengen. In dit blog leert Kathy je alles over de perfecte mock-up.

Lees het blog
freebiefriyay-week-15 blog-huisstijl-mock-ups

Gratis download: 3 mock-up templates

In deze Freebiefriyay krijg je drie gratis templates van ons. Drie mock-ups vanuit verschillende perspectieven. Een kind kan de was doen: download een template, voeg je ontwerpen toe en presenteer je werk apetrots.

Download templates
freebiefriyay-week-15 freebies-huisstijl-mock-ups

Inspiratie: Mock-ups op Pinterest

Pinterest is een digitale mock-up-jungle. Er bestaan zoveel Pinterestpagina’s vol mock-ups dat je erin verdwaalt. En wij willen jou niet kwijt! Daarom hebben we uren door de jungle geploegd op zoek naar de allermooiste mock-ups. We hebben ze voor je verzameld op ons Pinterestbord.

Check Pinterest
freebiefriyay-week-15 pinterest-huisstijl-mock-ups

5x Mock-ups op Instagram

Instagram is het perfecte medium voor gelikte mock-ups. Vierkante foto’s en felle kleuren zorgen voor een frisse tijdlijn. Zet je mock-ups daarom zeker in op Instagram! Heb je voorbeelden nodig? Hier zijn vijf kampioenen mock-ups maken.

@ben_jung @elkfox

freebiefriyay-week-15 instagram-huisstijl-mock-ups

Klantenservice