freebiefriyay-6 secondary.jpg

Freebiefriyay: presenteer je huisstijl met 3 gratis mock-ups

dinsdag 22 januari 2019

Een mock-up is de ideale manier om je huisstijl te presenteren. Een visueel hulpmiddel om het ontwerp van een product meer tot de verbeelding te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de bedrukking op een T-shirt, de stickers op je bedrijfswagen of het doorvoeren van een nieuwe huisstijl. In dit blog vertel ik je alles over de perfecte mock-ups.

whitespace freebiefriyay-6 stappen featured-mockupiso whitespace

Mock-ups geven je een indicatie van hoe je eindproduct eruitziet. Het is de definitieve schets om je opdrachtgever nét dat extra zetje te geven, om sneller te schakelen en sneller tot een akkoord te komen. Gebruik je mock-ups dus bij presentaties en pitches.

Hoe werkt een goeie mock-up?

Een mock-up is meestal een Photoshopbestand dat je in één handomdraai opslaat als een toegankelijk jpg-bestand. In het Photoshopbestand vind je ‘blanco’ producten met Smart Object (Slim Object) lagen erbovenop. Dubbelklik op de Smart Object-lagen en plaats je eigen artwork in de mock-up. Zo kom je in een apart bestand waar je het artwork plaatst en opslaat. Et voila… Je eigen ontwerp komt tot leven en staat nu in je mock-up. Even opslaan als .jpg en je kunt je opdrachtgever verleiden met de sterren en de maan.

whitespace freebiefriyay-6 featured-presentatie whitespace

Download gratis mock-ups

In deze FreebieFriyay heb ik een drietal mock-ups gemaakt die je gratis kunt gebruiken bij je volgende pitch of presentatie. Eén mock-up is opgemaakt met een bovenaanzicht. De tweede met meerdere producten, zoals een kopje en notitieboekje met een isometrisch perspectief. De derde bestaat uit briefpapier, een stapel visitekaartjes en een pen. Schrijf je in voor #FreebieFriyay en ontvang deze drie mock-ups gratis in je mail. Zo maak je het makkelijk om mooie productpresentaties te maken.

Download hier jouw 3 gratis mock-up templates!

whitespace freebiefriyay-6 stappen featured-mockuppen whitespace


  1. #FreebieFriyay
  2. #Tutorials
  3. #Design
  4. #Gratis

kathy-van-loon
Kathy van Loon

Medewerker bestandscontrole

Lees meer van Kathy van Loon

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.