Maak kennis met de helden achter de schermen!

Om keer op keer jouw acties, ontwerpen en andere ideeën perfect op papier (of forex, of ice silver metallic, of re-board, of…) te krijgen, werken we met ons team superhelden vanuit Antwerpen elke dag keihard om jouw drukwerkdromen werkelijkheid te maken. Maak kennis met de helden achter de schermen!

team cs

Customer Service

De harde kern van Printdeal.be. De plek waar het allemaal samenkomt. Onze medewerkers van customer service staan iedere dag klaar om de duizenden telefoontjes, e-mails, chats en tweets van onze klanten in behandeling te nemen. Service van de zaak!

team sales

Sales

Precies op het moment dat jij denkt dat jouw drukwerkuitdaging te groot is, schieten onze superhelden van sales je te hulp. Geen uitdaging te groot, zij vinden altijd de oplossing. En op de weg naar jouw succes, staan zij je bij met persoonlijk advies.

team prepress

Prepress

Afloop, plano, offset,... Onze prepressers hebben samen meer kennis dan een grafisch woordenboek! Niet zeker of jouw kunstwerkjes drukklaar zijn? Kies dan voor alternatief uploaden en je bestanden zijn in goede handen.

team marketing

Marketing & communicatie

Alles wat je van Printdeal.be ziet, hoort en ruikt (er lopen hier fantastische bakkers rond!) maken we op deze afdeling. Van blogs met de laatste Photoshopupdates tot video’s vol uitleg en alles daartussenin.

team finance

Administratie & finance

Niet alleen als het over millimeters gaat, maar ook als het om centen gaat, zijn we tot twee cijfers achter de komma nauwkeurig. Deze rekenmachinewonders zorgen dat elke stuiver op precies de juiste plek terecht komt.


Die cape past iedereen – kom ons team versterken!

We zijn op weg naar de sterren en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Gaat jouw hart harder kloppen van drukwerk, superservice en de kleur oranje? Check dan snel onze vacatures of stuur een mail naar info@printdeal.be en ontdek of je jouw superkrachten binnenkort kunt inzetten voor Printdeal.be!

oranje-stoelen


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.