• Altijd de beste deal
  • Snel, sneller, snelst!
  • Al meer dan 7 jaar superbetrouwbaar
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
  • kiyoh score9 kiyoh 198 beoordelingen

De koning van de beurs!

Zorg dat je niet verslonden wordt door de andere beurstijgers en regel nu vast al je beursmateriaal voor het nieuwe beursseizoen. Spring ertussenuit met onze Beurs Big 5: met roll-up banners, beurswanden, beursbalies, vloerstickers en beachflags word jij zeker gespot op de beurs.

Onze beursproducten


Hulp bij het kiezen van beursproducten

Beurswanden keuzehulp

Wij helpen jou de beste keuze te maken.

Vergelijk onze beurswanden

Beursbalies keuzehulp

Kies de juiste beursbalie voor jouw beursstand met onze keuzehulp.

Vergelijk onze beursbalies


Beursmateriaal

Maak indruk op vakgenoten, breid je netwerk uit en scoor nieuwe klanten. Waar kan dat beter dan op de beurs? Een succesvolle beursstand garandeer je met het juiste beursmateriaal. Bij ons vind je het beursstand materiaal waarmee jouw pop up stand boven de concurrentie uitsteekt. En we hebben alle beursproducten in huis waarmee jij indruk maakt op je potentiële klanten.

Beurspresentatie

Voor een beurspresentatie haal je alles uit de kast. Je zorgt dat je product of dienst pico bello in orde is, je bent perfect voorbereid om alle vragen te beantwoorden en je hebt je beurspresentatie materiaal ontworpen, besteld en klaarliggen. Pennen om uit te delen, roll-up banners om op te zetten of beurswanden om je stand smoel mee te geven: dit zijn de beurs materialen waar jij het mee maakt.

Stand inrichting

Onderscheid je in de menigte met de perfecte stand inrichting. Is jouw stand voor beurs subtiel of uitbundig, zakelijk of juist informeel? Je beursstand inrichten kan helemaal volgens je eigen smaak, met je eigen design en onze beursproducten. Inrichten beursstand voor beginners of gevorderden: bij ons vind je alles voor je stand inrichting.

Beurs organiseren

Deelnemen aan een beurs is natuurlijk hartstikke leuk. Nog spannender: zelf een beurs organiseren. Daar heb je precies de juiste beursproducten voor nodig en dan kun je echt geen steek laten vallen. Daarom hebben wij de beurs benodigdheden checklist voor je opgesteld. Zelf een beurs organiseren of deelnemen aan een beurs? Met onze gratis beurs benodigdheden checklist maak je elke beursdeelname een succes!


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.