Printdeal.be pakt uit met goodies

in Nieuws

Printdeal.be pakt vanaf vandaag uit met een nieuw assortiment bedrukte goodies en relatiegeschenken. We voegen onder meer bedrukte zonnebrillen, koptelefoons, zaklampen, sporttassen, powerbanks en drinkware toe aan ons bestaande assortiment.

Met de lancering komen we tegemoet aan de wens van klanten om al hun bedrukte producten op één adres te kunnen bestellen. “Er is nog maar een klein deel van onze klanten dat Printdeal.be associeert met deze producten,” zegt Martijn Jansen, commercieel directeur. “Dat aandeel willen we binnen een jaar vertienvoudigen. Het merk Printdeal.be staat als een huis, een uitgangspositie die we gaan gebruiken om de markt vol uit te dagen.”

Met de launch van het nieuwe assortiment is Printdeal.be ruim op tijd voor het hoogseizoen in de relatiegeschenkenmarkt: de periode rond de feestdagen. “Nu de economie weer aantrekt willen bedrijven ook weer meer investeren in premiums voor hun personeel en klanten,” zegt Martijn Jansen. “En relatiegeschenken zijn het middel bij uitstek om klantloyaliteit een boost te geven.”

Bekijk alle goodies