secondary 3d-previews

Direct een 3D-voorbeeld van jouw bestelling? Zo doe je dat!

maandag 17 mei 2021

Altijd weer even een spannend moment...het aanleveren van je ontwerp! Want wat als je drukwerk nét anders uit de verf (of inkt) komt dan verwacht? Dan zit je daar, met je trouwfoto op canvas waarvan je lief is afgesneden, ansichtkaarten waarvan je witte ontwerp compleet wegvalt of een stapel visitekaartjes die je eigenlijk niet durft uit te delen... Met onze 3D-preview in de aanlevertool is dat verleden tijd! We leggen je uit hoe je direct een 3D-voorbeeld van jouw bestelling tevoorschijn tovert en waarvoor je hem gebruikt.

Hoe werkt de 3D-preview?

Met de update van onze aanlevertool krijg je een 3D-voorvertoning van jouw aangeleverde artwork op het product dat je hebt gekozen. Wil je bijvoorbeeld zien waar je ontwerp afloopt bij het bestellen van een fotocanvas? In de 3D-preview kun je het canvas vanuit alle hoeken bekijken en precies zien welke randjes van het beeld worden omgevouwen.

Hoe gebruik ik de 3D-preview?

De 3D-preview gebruik je in onze aanlevertool (voor het automatisch uploaden en controleren van je bestanden) en in onze eigen online editor (waarin je zelf kunt ontwerpen). Het is niet mogelijk om een 3D-preview te zien van je ontwerp als je je bestanden op een andere manier aanlevert.

feautured 3d-previews-1

Wat heb ik aan de 3D-preview?

Bekijk het eindresultaat van tevoren

Onze Printdealers van de productie drukken je ontwerp niet alleen, maar werken je product ook af: op maat snijden, vouwen en in elkaar zetten. In de 3D-preview houden we rekening met die afwerkingen zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Spot snel fouten in je ontwerp

Met de 3D-previews krijg je een zo realistisch mogelijk beeld van hoe je artwork er 'in real life' komt uit te zien. Zo check je eenvoudig of je ontwerp goed in de kaders past en dat er bijvoorbeeld niets verkeerd wordt afgesneden.

feautured 3d-preview-zitzak

Check of je materiaalkeuze goed past

Bij visitekaartjes en ansichtkaarten werken we met materialen die invloed hebben op hoe je artwork eruit zal zien. Denk bijvoorbeeld aan de papiersoort kraft; dat heeft van nature een bruine kleur, waardoor wit in je ontwerp helemaal wegvalt (omdat wit geen drukkleur is). Hetzelfde geldt voor metallic papiersoorten die een eigen kleur en glans hebben. In de 3D-preview kun je precies zien of je ontwerp en materiaalkeuze goed bij elkaar passen.

Welke producten kan ik in 3D bekijken?

Je kunt nog niet alle producten van ons in 3D bekijken bij het aanleveren. Op dit ogenblik is dat mogelijk voor een selectie van producten die je hieronder terugvindt. Dit lijstje groeit bijna dagelijks aan. Dus zit je favoriete product er nog niet tussen? Check Printdeal.be dan regelmatig om te zien of jouw product ook al in 3D te bewonderen is. Of: stuur ons een berichtje om te laten weten welk product volgens jou echt niet zonder 3D-preview kan.

Bekijk een 3D-voorbeeld van de volgende producten:


  1. #Producten en materialen

Céline Canon

Copywriter

Lees meer van Céline Canon

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.