Airtex

Het gewoven materiaal is mat en heeft een grijze onderlaag. Hierdoor komt er geen licht doorheen. Zo maak je het kantoor pas echt persoonlijk met je eigen ontwerp als behang.

Kenmerken

  • Verkrijgbaar in 330 gr/m2
  • UV-bestendig
  • Watervast
  • Krasvast
  • Indoor
  • Outdoor
  • Digitaal

Benieuwd naar dit materiaal? Bestel onze gratis monstermap: een handig overzicht met onze meest voorkomende materialen en afwerkingen.

Airtex

Veelgestelde vragen
Wanneer kies je welk type spandoek?

PVC:

PVC – 510 g/m² is een uitermate geschikt product voor al je binnen-/en buitenreclame op groot formaat. Gebruik deze materiaalsoort voor spandoeken, posters, banieren of als aankondiging van een groot evenement. Maak je spandoek af met je gewenste afwerking, door ringen of een tunnelzoom toe te laten voegen.

Budget PVC:

Budget PVC is een budget variant van onze normale 'PVC 510 g/m²'. Het is een lichtdoorlatend zeildoek, dat geschikt is voor actiematig gebruik. Deze variant is minder goed bestand tegen langdurig zonlicht.

Vlaggendoek:

Vlaggendoek is een heel licht en flexibel polyester doek met een veelzijdigheid aan toepassingen, zowel indoor als outdoor. De print op dit doek schijnt 85 tot 90% door op de achterzijde. Hierdoor is je ontwerp ook op de achterzijde (in spiegelbeeld) te zien.

Mesh

Mesh is een geschikt product als je op zoek bent naar een winddoorlatend doek. Door de kleine perforaties in het pvc-doek ontstaat er een gaasachtige, winddoorlatende structuur. Hierdoor is mesh een geschikt spandoek voor hekwerken, steigerdoeken, bouwhekdoeken, maar ook voor heel veel andere indoor- of outdoor toepassingen.

Blockout:

Blockout is een zwaar Frontlit van 610 g/m² met een zwarte kern, en hierdoor dus een ondoorschijnend pvc. Dit maakt een hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking mogelijk. Gebruik het doek voor spandoeken, posters, banieren of als aankondiging van een groot evenement. Maak je spandoek af met je gewenste afwerking, door ringen of een tunnelzoom toe te laten voegen.

Kan ik een drukproef zien van mijn bestand op het product?

Tijdens het uploaden van je bestand krijg je direct een voorbeeld te zien van de positionering van je bestand. Dit is geen echte drukproef, maar geeft goed weer hoe we je bestand gaan drukken. Je kan tijdens het uploaden ook een voorbeeld bekijken.

Het is helaas niet mogelijk om een fysieke drukproef aan te vragen. Afhankelijk van je product is het wel mogelijk om een minimale oplage te bestellen met je eigen design. Houd er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zitten tussen verschillende druktechnieken.

Ben je benieuwd hoe het materiaalsoort aanvoelt? Dan kan je ook onze Monstermap gratis bestellen.

Wil je een voorbeeld zien van een materiaal wat niet in de Monstermap zit? Neem dan contact op met onze klantenservice!


Verwante producten
Terug naar Materialen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.