Levertijden

De verwachte leverdatum van jouw product kan je terugvinden via het orderoverzicht. Bij elk product staat de datum vermeld

Let op: De verwachte leverdatum gaat pas in als de hele order is betaald en het bestand op tijd is aangeleverd en is goedgekeurd.


Aanlevertijden

De levertijden voor het aanleveren van je bestanden zijn afhankelijk van de tijden waarop de bestelling wordt aangeleverd. Lees hier alles over onze aanlevertijden.


Leverdagen

Bij Printdeal.be zijn onze werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag produceren we niet, maar kunnen onze bezorgpartners wel je pakket afleveren. De precieze leverdatum sturen we je toe zodra je order in druk gaat. Standaard leveren we via PostNL. Is je pakket groter dan 1.75 meter? Dan levert DHL het pakket.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Een exact tijdstip kunnen we niet aangeven. In de track & trace geeft de bezorger een tijdvak aan waarin je het pakket kan verwachten.

DHL: DHL levert elke werkdag tussen 8:00 en 18:00. DHL levert niet in het weekend.

PostNL: PostNL levert van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 22:00.


Bezorger gemist?

Als op het afleveradres niet opengedaan wordt, laat de bezorger een kaart achter in je brievenbus. Met de code op die kaart kun je via de PostNL app of de website van PostNL tot 22:00 uur een nieuwe bezorgafspraak maken en eventueel een nieuwe locatie afspreken. Loop je de bezorger deze tweede keer ook mis? Dan wordt je pakket afgeleverd op een PostNL-afhaallocatie in de buurt. Het adres van die locatie vind je op de kaart die de bezorger deze keer bij je achterlaat. Je hebt nu tien werkdagen de tijd om je pakket af te halen. Als je binnen deze tien werkdagen je pakket niet afhaalt, wordt het teruggestuurd naar ons. Neem in dat geval even contact met ons op, zodat we samen kunnen afstemmen hoe we je bestelling alsnog bij je krijgen.


Bezorging in het buitenland

Wil je jouw bestelling in het buitenland laten bezorgen? Op deze pagina vind je een overzicht van de verzendkosten en levertijden voor internationale leveringen.


Levertijden en algemene voorwaarden

Even over de kleine lettertjes: de levertijden die je terugvindt op onze website, zijn een indicatie. Dat betekent dat ze geen zogenaamde ‘fatale termijn’ zijn, die zou kunnen leiden tot aansprakelijkheid als we die aangegeven levertijd zouden overschrijden. Er is alleen sprake van een fatale termijn als we die verplichting schriftelijk hebben aanvaard, met daarbij nadrukkelijk vermeld dat het om een fatale termijn gaat. Hoe dan ook: we horen binnen dertig dagen na bestelling te leveren, tenzij we een langere levertijd met je communiceren.

Natuurlijk doen we er alles aan om je bestelling binnen de genoemde levertijd te leveren. Maar we hebben niet alles in de hand. Soms hebben we te maken met derde partijen, we hebben altijd met bezorgdiensten te maken en soms speelt het weer ook een rol. Ben je bang dat we de gecommuniceerde levertijd niet gaan halen en levert dit moeilijkheden voor je op? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we met je kunnen meedenken over een oplossing.

Terug naar Bezorgen & Retourneren
Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal is an FSC certified company with license code C103631 and certificate code CU-COC-816048. Only products labeled as such are FSC certified