Aanleveren - Tekst

Tekst toevoegen

Aan de linkerzijde staat de optie voor Tekst. Wanneer je hier op klikt, krijg je de mogelijkheid om een tekstveld toe te voegen. Er opent een klein menuutje waar je de tekst in kan zetten. Je kunt direct kiezen voor het lettertype, de grootte en andere opties. Ook kun je hier een tekstkleur uitzoeken.

Tekst verwijderen

Wanneer je tekst via de editor hebt geplaatst, klik je hierop. Je kunt de Delete-knop gebruiken op je toetsenbord, of klikken op het prullenbakje in het grijze menuutje. Die staat helemaal rechts. Menuutjeverwijderen.jpg

Ik zie niet de bekende lettertypen zoals Arial of Times

Voor elk bekend lettertype moeten we een licentie aanschaffen omdat we het commercieel gebruiken. Dat zou erg prijzig worden. Daarom hebben wij gekozen voor vergelijkbare gratis lettertypes.

Ik krijg de waarschuwing dat mijn tekst buiten het design staat

Nee. Wij raden je aan om teksten binnen de veiligheidsmarge te plaatsen. Alles wat buiten de snijmarge valt, wordt sowieso weggesneden. Alles buiten de veiligheidsmarge kan afgesneden. Deze marge stellen we in omdat vellen papier soms wat kunnen verschuiven.

Terug naar Aanleveren
Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal is an FSC certified company with license code C103631 and certificate code CU-COC-816048. Only products labeled as such are FSC certified