secondary kalender-templates

In 4 stappen kalenders ontwerpen met gratis templates

maandag 5 februari 2024

Maak van plannen maken een feestje voor je merk: geef kalenders cadeau en laat je relaties bij iedere blik op de kalender aan jou denken. Zo is je merk elke dag zichtbaar! Kalenders ontwerpen en personaliseren doe je met onze gratis templates in vier stappen.

Maak kalenders ontwerpen een feestje met gratis templates

Bespaar tijd met kalenders ontwerpen: met onze dertien gratis templates ligt de basis voor je klaar. Dat scheelt je datums controleren, invoeren en opmaken voor aanleveren met de voorbeelden in onze online editor. Maak ook je eigen kalenders als relatiegeschenk, van zakelijke kalenders tot verjaardagskalender.

afb kalender-templates-1

Ontdek je kalender voorbeeld

Zoek je een strak en zakelijk voorbeeld voor je kalender, of mag je voorbeeld kalender kleurrijke blokken hebben die iedereens aandacht trekken? Ontdek in onze online editor dertien ontwerpen voor A4-kalenders die reclame voor jou gaan maken bij al je klanten en collega’s. Vervang de voorbeeldfoto door je eigen foto per pagina en voor je het weet is de voorbeeld kalender helemaal je eigen kalender.

Tip: Zoek je andere maten hangkalenders of staande kalenders? We hebben ook gratis calendaria downloads waarmee je ook deze kalenders kan ontwerpen zoals jij ze wil.

Je kalender samenstellen

Tijd om aan de slag te gaan met je gratis kalender templates! Daarvoor gaan we eerst je kalender samenstellen.

afb kalender-templates-5

Stap 1: Bezoek de productpagina

Gebruik dit linkje om direct naar A4-kalenders te gaan of stel hier zelf je eigen A4 Wire-O kalender met ophanghaakje van 13 pagina's, bijvoorbeeld met gerecycled papier. Klik na het invullen van je gewenste aantal kalenders op “Online ontwerpen” en “Ga naar ontwerpen”.

Tip: liever een overzicht per week of een weekplanner? Bekijk onze agenda’s.

Stap 2: Klik op “Templates”

afb kalender-templates-3 Welkom in de online editor! Klik linksboven in de online editor op “Templates” en je ziet alle dertien kalender templates én een blanco versie. Neem je tijd om een template te kiezen. Heb je een template bekeken, maar wil je toch liever een andere? Selecteer “Wijzig template”

Stap 3: Je template bewerken in de online editor

afb kalender-templates-4

In het midden van de online editor staat je gekozen kalender voorbeeld. Links in de balk zie je alle opties om het ontwerp aan te passen. Onder je gekozen ontwerp staan de eerste drie voorbeeldpagina’s van je kalender. Navigeer met deze kleine voorbeelden door de verschillende pagina’s per ontwerp. Door op het voorbeeld te klikken ga je naar de pagina. Daarna kan je op het grote voorbeeld klikken en elementen aanpassen of met de linkerbalk. Speel ermee tot je tevreden bent: de knop “Ongedaan maken” linksonder is je grootste vriend. Voor je het weet zijn al je pagina’s perfect en is je kalender helemaal zoals jij ‘m wil.

Stap 4 Kalender opslaan en delen

Da’s een topkalender zo! Wil je later een onderdeel toevoegen of anderen je ontwerp laten bekijken? Kies dan voor “Opslaan/delen”. Wanneer je helemaal tevreden bent kies je voor “Aanleveren”. Nu gaan wij op onze productielocatie jouw kalender(s) tiptop op orde maken.

Gefeliciteerd met je kalender waarmee je relaties een heel jaar aan jou denken! Wil je meer ontwerpen waar jouw logo op kan? Ook je visitekaartjes, posters en brochures kan je ontwerpen met templates.


  1. #Gratis
  2. #Templates
  3. #Tutorials
  4. #Producten en materialen

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.