Zakelijke-kerstkaart-secondary

Wat zet je op een zakelijke kerstkaart? Dit zijn de origineelste ideeën

donderdag 8 november 2018

Per jaar gaan er alleen in België al zo’n 5 miljoen kerstkaarten op de bus. Jaar in, jaar uit. Dat betekent dat al je mogelijke kerstwensen de revue wel passeerden. Een beetje originaliteit is wel geboden! Je zakelijke kerstgroet komt immers het best over als het er vanaf spat dat je moeite hebt gedaan. Weet de ontvanger veel dat wij tien originele tips voor je op een rij hebben gezet ;)

Je zakelijk kerstgroet persoonlijk maken

Je wil het ontvangen van een kerstkaart toch een beetje magisch maken. Bezorg je relaties een glimlach met humor en wek sympathie met persoonlijkheid. Hoe je dat doet op een kerstkaart? Haak in op de business van je relaties of juist op die van jouzelf.

Kerstkaart-gerst

  • Singlebells, singlebells, single all the way (datingsites)
  • Fleece Navidad (kledingwinkel)

Kerstkaart-Fleece

  • Gelukkig nieuw haar (kapper)
  • De beste mensen voor 2022 (uitzendbureau)
  • Fijne gerstdagen! (brouwerij)

Kerstkaart-single

Zakelijke nieuwjaarswensen en kerstgroetjes

Verstuur jij zakelijke kerstkaarten? Denk dan goed na over het doel van je kaart. Wil je de beste zakelijke nieuwjaarswensen uiten? Bedanken voor een goed jaar? Of je belangrijke relaties een winstgevend 2019 wensen? Wat je doel ook is, zorg ervoor dat het goed terug te lezen is op originele wijze!

Inhaken met een cadeautje

Een origineel relatiegeschenk dat gepaard gaat met je kaartje is natuurlijk de perfecte combinatie. Geef een sprekend relatiegeschenk cadeau, iets waar geluid uitkomt zoals bedrukte oordoppen of een bluetoothspeaker! En de tekst voor je kaartje?

  • Bedankt voor de klinkende samenwerking
  • Er zit muziek in 2022

Kerstkaart-wijn

Kerst en licht zijn nauw verbonden. Dat is de uitgelezen kans om met een lichtgevend relatiegeschenk een pakkende kerstkaart te versturen. Zo maak je van een afgezaagde tekst ineens iets origineels. Stuur een bedrukte zaklamp als relatiegeschenk! En de tekst voor je kaartje?

  • In deze donkere dagen van het jaar, staan wij nog steeds voor je klaar
  • Lichtjesfeest: dat is kerst het allermeest

Laat zien wie je bent

Maak je kerstkaart persoonlijk en origineel met je eigen personeel. Zet een foto van het hele team op je kerstkaart. Zo krijgt je organisatie een gezicht en de persoonlijke aandacht valt altijd in de smaak.

  • Een fijne kerst en een winstgevend 2022 namens het hele team!

Kerstkaart-team

Nog een kleine feestdagentip: leen geen geld van een elf deze feestdagen, ze schieten altijd tekort.Lina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.