secondary to-do-planner

Maak je persoonlijke to-do-planner met deze 10 gratis templates

dinsdag 27 augustus 2019

Maandagochtend: boven je koffie hangt een warm dampwolkje, je pen zit geklemd tussen je tanden en je hoofd is in hogere wiskunde aan het uitrekenen hoe je 60 uur werk in 40 uur krijgt. Een goede to-do-planner is dan je beste vriend! Maar een overzichtelijke planning maken is nog best een uitdaging. Ben jij geen design-pro of heb je simpelweg geen tijd om een to-do-planner te maken? Met deze tien gratis templates hoef je dáár in ieder geval geen tijd meer voor in te plannen. Laat hem drukken op een notitieblok en je planning is altijd on-point!

1. Mini-planner

1-mini-planner

Wanneer ruimte op je bureau schaars is, zijn bedrukte post-its dé oplossing. Plak ze bijvoorbeeld onderaan je beeldscherm of op de pot van je vensterbankplantje. Zo is je planning altijd in het zicht, maar zit hij nooit in de weg.

[Download Template]

2. Weekplanner

2-weekplanner

Niets is fijner dan een compleet overzicht op je bureaulegger. Met deze weekplanning vlak onder je toetsenbord hou jij je schema scherp in de gaten. Je hebt zelfs nog ruimte voor notities en krabbels.

[Download Template]

3. Gebundelde kracht

3-gebundelde-kracht

Kijk jij graag terug op je werk? Dan is een gebundeld overzicht van al je werkzaamheden van de afgelopen weken, of zelfs maanden, ideaal. Een wire-o houdt alles netjes bij elkaar zodat jij nooit losse blaadjes bij elkaar hoeft te zoeken.

[Download Template]

4. Stand van de zon

4-stand-vd-zon

Deze planning laat je in één oogopslag zien of je te langzaam werkt of juist lekker op dreef bent. Ben je nog maar bij de tweede ochtendtaak om 13u? Tijd voor een sterk kopje koffie!

[Download Template]

5. Color block

5-color-block

Door de grote blokken en specifieke kleuren per taak houd je makkelijk het overzicht. Less is more. De details weet je toch al.

[Download Template]

6. Persoonlijke assistent

6-persoonlijke-assistent

Jij breekt graag grote opdrachten op in kleine taken. In dat geval wil je meer dan alleen de hoofdlijnen terugzien in je planning. In dit to-do-planner template heb je daar alle ruimte voor. Je kan zelfs per dag jezelf kort evalueren.

[Download Template]

7. Super details

7-super-details

Jij hebt graag de touwtjes in handen. Het liefste plan je namelijk alles in. Kleine taken, afspraken en mails die verstuurd moeten worden. Met een praktische indeling als deze kan je dit allemaal samenvoegen in één handige planning.

[Download Template]

8. Monotoon

8-monotoon

Hoe druk je agenda ook is, jouw planner is helemaal zen. Door het gebruik van één kleur, word je niet afgeleid door onnodige fratsen en kan jij je helemaal focussen op je taken.

[Download Template]

9. Checklist

9-checklist

Check, check, dubbelcheck! Er is niets lekkerder dan het aftikken van een klusje. Je hebt ook meteen een visueel overzicht van wat je nog te doen staat. Tikken maar!

[Download Template]

10. Health check

10-health-check

Wil je een nieuwe gewoonte aanleren zoals meer water drinken? Deze mini-planners zijn niet alleen klein en leuk om naar te kijken, ze geven je ook nog eens een voldaan gevoel wanneer je weer een vakje in mag kleuren.

[Download Template]

Laat je favoriete to-do-list-template drukken op een notitieblok, post-it, bureaulegger of wire-o. Wat voor jou werkt! Één ding weet je zeker: taken vergeten gebeurt niet meer.

Heeft de fervente planner in jou al helemaal zin om één van deze templates uit te proberen? Of heb jij een andere vernuftige manier om je taken te onthouden? Laat het ons weten in de comments! En wil je een volledige stationery ontwerpen? Hier vind je vijf geniale ideeën


  1. #Design
  2. #Gratis
  3. #Templates

Lina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.