We verwachten grote drukte bij onze bezorgdiensten. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd! Bekijk hier onze slimme besteltips.

secondary gratis-foto s

De 5 beste websites voor gratis afbeeldingen

maandag 9 november 2020

Ontwerpers hebben afbeeldingen nodig. Of je nu websites, flyers of boeken ontwerpt. Een afbeelding is een terugkerend element op bijna elk stukje drukwerk. Het vinden van een goede afbeelding kan écht een lastig proces zijn. Daarnaast moet je ook nog op de hoogte zijn van de regels rondom rechten. Om je het leven aangenamer te maken, geven wij je in dit blog de vijf beste websites voor je gratis afbeeldingen en designs.

Om het voor jou makkelijk te maken om de verschillende sites met elkaar te vergelijken, hebben we alle pagina’s dezelfde zoekopdracht gegeven, namelijk: posters. Zo ontdek je het verschil tussen de afbeeldingen per website.

Pixabay.com

afb gratis-foto s pixabay Meer dan 1,3 miljoen afbeeldingen en video’s, gedeeld door een genereuze community. Zoeken wordt je makkelijk gemaakt doordat je makkelijk filtert op foto’s, illustraties, vectoren of video’s. Als je hier niets vindt dan zoek je: of iets in een bizarre niche, of je bent te kritisch!

Pexels.com

afb gratis-foto s pexels Ruim 40.000 foto’s, fijn getagged en makkelijk op te zoeken via de zoekbalk. Weet je niet precies wat je zoekt? Check dan de pagina ‘ontdekken’ eens!

Stocksnap.io

afb gratis-foto s stocksnap Stocksnap bestaat voor jouw gemak. Hier snappen ze namelijk hoe frustrerend het is om door ellenlange pagina’s met onbruikbare afbeeldingen te scrollen. Daarom geven ze je een heldere zoekstructuur met hoge kwaliteit foto’s.

Unsplash.com

afb gratis-foto s unsplash Unsplash.com is een website met een grote bibliotheek aan mooie fotografie. Ben je echt op zoek naar een mooie foto van iets of iemand? De kans dat er een foto tussen zit die je nodig hebt is groot!

PNGtree.com

afb gratis-foto s pngtree Heb jij ook zo'n hekel aan het vrijstaand maken van je afbeeldingen? Check dan PNGtree eens: een enorme databank vol vrijstaande afbeeldingen en designs met transparanties erin.

#Laatzienwiejebent

Heb jij een van deze sites gebruikt voor je ontwerp? Deel het resultaat met ons! Wij zijn gek op creatief werk van jullie. Post een foto van je uiteindelijke drukwerk op social media. Gebruik #laatzienwiejebent en wie weet win je een hoodie of sweater met jouw ontwerp!

LZWJB - Werk van klantenLina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.