Flyers secondary

  5 gratis templates voor een fenomenale flyer

  maandag 28 januari 2019

  Wil je voordelig je sale aankondigen? Een groot feest promoten? Of heb je een nieuw product dat aandacht nodig heeft? Met een flyer bereik je snel en voordelig een groot publiek! Maar een flyer maken kost tijd die je niet hebt, of je hebt wellicht de nodige design skills niet. Niet getreurd. Maak nu gratis en snel een flyer met deze kant-en-klare flyertemplates.

  Van flyer voorbeeld tot een flyer die verkoopt

  In dit blog hebben we vast vier ijzersterke flyervoorbeelden voor je verzameld. Heb je er aan vier niet genoeg? Download hier een map vol templates waar je mee uit de voeten kan. Nu ga je een flyer maken. Kies je favoriete template, laad hem in je indesign en ontwerpen maar!

  Alleen met je eigen inbreng kan je een unieke flyer maken. Zodra je de templates opent in indesign verdwijnen de vooringestelde afbeeldingen. Voeg je logo toe op de flyer, werk met de kleuren van je eigen huisstijl en kies een eigen lettertype. Via www.dafont.com heb je keuze uit ontelbaar veel verschillende lettertypes.

  Flyer-template 1: Fashionflyer

  Hippe afbeeldingen om je doelgroep aan te spreken, kleding in beeld en strakke, abstracte lijnen voor een flitsende look. Fashion is veranderlijk als het weer dus zorg ervoor dat je flyer met de trends meebeweegt. Dat zijn de ingrediënten voor een fijne fashion flyer!

  Flyers featured-fashion

  Flyer-template 2: Partyflyer

  Elke promoter weet dat een goed feest veel aandacht nodig heeft. En op de juiste plekken. Iedereen krijgt wel eens een flyer van een feest in zijn handen gedrukt. Zorg ervoor dat hij niet direct wordt weggegooid maar de aandacht trekt. Vul de zalen van je venue met een speels font, frisse kleuren en een opvallende afbeelding. Flyers featured-party (1)

  Flyer-template 3: Foodflyer

  Je hebt een nieuwe koffie, een bijzonder drankje of een heel nieuw menu. Verleid je potentiële klanten met onweerstaanbare afbeeldingen van je eten of drinken, geef je menu de ruimte en kader het af met sjieke, strakke kaders.
  Flyers featured-sjiek

  Flyer-template 4: Zakelijke flyer

  Voor hen die het liever zakelijk houden. Je ziet veel blauw. Dit komt doordat blauw een vertrouwd gevoel geeft en autoriteit uitstraalt. Fijn voor een serieuze boodschap. Gebruik zwart als tekstkleur en plaats je logo in de bovenste helft van je flyer. Flyers featured-zakelijk

  Flyer-template 5: Alle mogelijkheden benut

  Het doel van de flyer is uiteindelijk jouw doel als ondernemer. Maar hoe maak je een flyer die gelezen wordt en niet bij het oud papier belandt? Simpel: met deze 8 ingrediënten maak je de beste flyer voor jouw business.

  Flyers featured-homemade

  Laat zien wie je bent

  Heb je nog niet genoeg flyervoorbeelden gezien? Wij hebben een Pinterestbord vol inspiratie, inhoudelijke blogs over flyers maken en verspreiden en natuurlijk een mapje vol flyertemplates. Ben je klaar met je flyer maken en ben je trots? Laat zien wie je bent en deel je flyer met ons op social media!  Kevin Metsu

  Content Marketeer

  Lees meer van Kevin Metsu

  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.