Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

Duurzaam ondernemen bij Printdeal.be

Printdeal.be gelooft dat jouw business het verdient om gezien te worden. Dat jij een positieve impact wil maken op de wereld om je heen. Net als wij. Lees hier hoe we dat bij Printdeal.be aanpakken!

mvo energie-klimaat

Energie en klimaat

Het klimaat waarin we werken is voor een groot deel verantwoordelijk voor de energie die we verbruiken. En de energie die we gebruiken heeft uiteindelijk impact op het wereldwijde klimaat. We beperken onze voetafdruk doordat we restwarmte gebruiken voor de verwarming van onze drukkerij in Deventer. Onze luchtbevochtiging zorgt voor drie graden afkoeling wanneer dat nodig is. We verlichten onze drukkerij voor 70% door led-lampen en om leidingverliezen te besparen, gebruiken wij een eigen transformator. Ook maken onze kantoren en drukkerijen 100% gebruik van groene stroom.

  • Verwarming door restwarmte, afkoeling door luchtbevochtiging

  • 70% led-verlichting

  • Eigen transformator ter voorkoming van leidingverlies

mvo mensen

Mensen

Printdeal.be is een echt mensenbedrijf. Dat betekent dat we investeren in de persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Elk jaar stellen we een opleidingsbudget beschikbaar, waar iedere werknemer gebruik van kan maken. Ook heeft elke werknemer toegang tot ons Druk & Vitaal vitaliteitsprogramma. Binnen dat programma bieden we verschillende sportworkshops aan en kunnen collega’s gebruik maken van personal trainers en stoppen-met-roken-programma’s. Om medewerkers betrokken te krijgen én te houden, geven we ze snel een vast contract en houden we de flexibele schil klein. In samenwerking met diverse lokale programma’s geeft Printdeal.be plek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  • Opleidingsbudget voor elke medewerker

  • Vitaliteitsprogramma voor alle werknemers

  • Snel een vast contract

mvo grondstoffen

Grondstoffen

Ons verdienmodel is niet alleen kostenefficiënt, het levert ook een aanzienlijke milieubesparing op ten opzichte van traditionele drukkerijen. Bestellingen verwerken we zo slim en efficiënt mogelijk, wat ons restafval aanzienlijk reduceert. Het meeste papier dat we gebruiken voor digitale printproducten is geproduceerd volgens de duurzaamste standaarden. Ook gebruiken we inkten zonder oplosmiddelen. De HP Latex-inkten die we gebruiken zijn nikkelvrij en dragen het GREENGUARD-certificaat. Afvalstoffen scheiden we en worden – waar mogelijk – gerecycled. In ons machinepark is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Zo worden onze digitale printers CO2-neutraal geproduceerd en nemen we deel aan het HP hardware recyclingprogramma.

  • Milieuvriendelijk inkten

  • CO2-neutraal geproduceerde printers en hergebruik van onderdelen

mvo maatschappelijke-partners PDNL

Maatschappelijke partners

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) draait om de wereld een beetje mooier maken. Om de invloed die je als onderneming hebt in te zetten om de wereld beter te maken. Een van de manieren waarop we dat doen is door sponsorschappen aan te gaan met maatschappelijke partners. Omdat we onze positieve impact zo groot mogelijk te maken, kiezen wij voor langdurige en intensieve samenwerkingen met een klein aantal sponsorpartners.

Heb jij vragen of tips over het MVO-beleid bij Printdeal.be? Stuur dan een mail naar: w.vangils@printdeal.be.


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.