header kerst-zonder-gedoe

Stressvrije feestdagen: jouw kerst zonder gedoe!

De feestdagen zijn natuurlijk het perfecte moment om jouw klanten en relaties te verrassen met kaarten, cadeaus en acties die jouw omzet een eindejaarsduwtje geven. Maar is dat niet een heleboel werk om allemaal te organiseren? Laat dat maar aan ons over: met deze tips en tutorials halen wij het gedoe uit je feestdagen zodat jij de tijd hebt om te verrassen!

Kerstkaarten ontwerpen en aanleveren

kerstkaarten-ontwerpen

Zelf kerstkaarten ontwerpen

Ben je geen ontwerper maar wil je wel unieke kerstkaarten versturen? Geen probleem: in dit blog leggen we je uit hoe je simpel zelf een kerstkaart ontwerpt in onze online editor.

Lees meer

kerstkaart-goudfolie

Kerstkaarten met goudfolie

Je kerstkaart een onvergetelijk gouden glansje geven is makkelijker dan je denkt. Kathy legt het je stap voor stap uit in deze feestelijke editie van Printdeal Klaslokaal.

Lees meer

verpakking-aanleveren

Verpakkingen aanleveren

Het beste cadeau komt in een fraaie verpakking. Sinds kort kan je die geheel met jouw bedrukking bij ons bestellen. Kathy legt je uit hoe je het simpel aanlevert.

Lees meer

kerstkaart-spotuv

Kerstkaarten met spot UV

Jouw feestelijke groet valt extra op met het glanzende spot UV. Hoe je dat toepast op je eigen kaart? Dat legt Kathy je uit in deze Printdeal Klaslokaal.

Lees meer


Tips voor vlekkeloze feestdagen!

bestel-op-tijd

Slimme bestellers bestellen op tijd!

Alles over levertijden rond de feestdagen.

Lees meer

tips-kalender

7 tips voor een topkalender

Zo maak je een kalender die 365 dagen per jaar top is.

Lees meer

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal is an FSC certified company with license code C103631 and certificate code CU-COC-816048. Only products labeled as such are FSC certified