B8 formaat

  De keuze voor het juiste papierformaat is heel belangrijk. Overweeg je het B8 formaat voor jouw drukwerk? Dan is het wel belangrijk dat je weet hoe groot dit papierformaat is. Printdeal.be helpt je daarbij. In deze tabel vind je alle B8 afmetingen in millimeters, centimeters en inches.

  PapierformaatAfmetingen in mmAfmetingen in cmAfmetingen in inches
  B8 formaat62 x 88 mm6,2 x 8,8 cm2,4 x 3,5 inches

  Wil je drukwerk bestellen in een B8 formaat? Zorg er dan voor dat je precies weet hoe groot jouw ontwerp moet zijn. Daar helpen we je graag bij. Het formaat B8 is 62 x 88 mm. Dat betekent dat het B8 formaat 6,2 x 8,8 cm is. En ben je benieuwd naar het aantal inches? Het formaat B8 is 2,4 x 3,5 inches.


  Populaire producten in het B8 formaat

  Kleine stickers én doming stickers, voor het kleinere drukwerk is het formaat B8 een uitstekende keuze. Zoek jij een handzaam, maar uniek papierformaat? Laat jouw boodschap dan op het formaat B8 printen. Hieronder vind je de meest populaire producten in het B8 formaat.

  Is groot altijd beter? Welnee! Soms is een bijzonder papierformaat in combinatie met een mooi ontwerp genoeg om écht op te vallen. Neem het B8 formaat. Met een grootte van 62 x 88 mm één van de kleinste papierformaten uit ons assortiment. Ideaal voor bijvoorbeeld een mooie doming sticker.


  Gratis formatenposter ontvangen?


  B8 formaat in mm

  Het is het meest gebruikelijk om papierformaten aan te duiden in millimeters. Het formaat B8 is 62 x 88 mm.

  Papier afmetingen B8 in mm: 62 x 88 mm

  B8 formaat in cm

  Misschien meet je liever in centimeters. Dat kan natuurlijk ook. Het formaat B8 is 6,2 x 8,8 cm.

  Papier afmetingen B8 in cm: 6,2 x 8,8 cm

  B8 formaat in inches

  Wil je daarnaast weten hoeveel het formaat B8 in inches? Geen probleem! Een inch is precies 25,4 millimeter. Dat houdt in dat het B8 formaat 3,5 x 2,4 inches is.

  Papier afmetingen B8 in inches: 3,5 x 2,4 inches

  Gewicht B8 formaat

  Hoe zwaar is het B8 formaat? Wil jij jouw bestelling zelf per post verspreiden? Dan is het handig om te weten hoe zwaar jouw drukwerk precies is. Daar helpen we je bij. Het gewicht van een vel papier in het formaat B8 hangt af van de dikte van het papier. Daarin heb je bij Printdeal.be verschillende keuzes. Weet je hoe zwaar jouw papier per vierkante meter is? Dan kan je het gewicht van jouw drukwerk eenvoudig uitrekenen met de volgende formule.

  Gewicht (g) = breedte (m) x hoogte (m) x gramgewicht (g)

  Voorbeeld gewicht B8 formaat:

  Kies je voor 135 g/m² papier? Dan weegt jouw B8 papier 0,73 gram (0,062 x 0,088 x 135). Wil je een doos versturen met een oplage van 100 stuks versturen? Jouw drukwerk weegt dan 0,07 kilo. Vergeet het gewicht van de doos niet mee te nemen, bij het berekenen van jouw portokosten!


  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.