• Altijd de beste deal
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
B7 formaat in cm, mm & inches

B7 formaat

Hoe groot is het formaat B7? Wat zijn de papier afmetingen in millimeters, centimeters en inches? Al jouw vragen over het B7 formaat worden beantwoord op deze pagina. Te beginnen met deze tabel, met daarin een handig overzicht van alle B7 afmetingen in mm, cm en inches.

PapierformaatAfmetingen in mmAfmetingen in cmAfmetingen in inches
B7 formaat88 x 125 mm8,8 x 12,5 cm3,5 x 4,9 inches

Hoe groot is het B7 formaat dan precies? Wel handig om te weten, voordat je jouw bestanden aanlevert. Daarom vind je op deze pagina alles wat je moet weten over dit papierformaat. Te beginnen met de papier afmetingen in millimeters. Het formaat B7 is 88 x 125 mm. Dat betekent dat het B7 formaat 8,8 x 12,5 cm is. Tot slot ook het aantal inches. Het formaat B7 is 3,5 x 4,9 inches.


Populaire producten in het B7 formaat

Stickers en textieldoeken, beide producten komen tot hun recht op een B7 formaat. Zoek je een mooie, handzame grootte voor jouw drukwerk? Laat jouw boodschap dan op het formaat B7 printen. Hieronder vind je de meest populaire producten in het B7 formaat.

Vind je het A7 formaat te klein, maar het A6 formaat weer te groot? Geen probleem! Dan is er het B7 formaat. Met 88 x 125 mm net iets groter dan het A7 formaat. Het formaat B7 is geen standaard papierformaat. Des te leuker, vinden wij!


Papierformatenposter

Gratis formatenposter ontvangen?


B7 formaat in mm

Hoeveel millimeter is het formaat B7? Dat vertellen we je graag. Het formaat B7 is 88 x 125 mm.

Papier afmetingen B7 in mm: 88 x 125 mm

B7 formaat in cm

Soms is het handig om te weten wat het B7 formaat in centimeters is. Printdeal.be maakt het je graag makkelijk. Het formaat B7 is 8,8 x 12,5 cm.

Papier afmetingen B7 in cm: 8,8 x 12,5 cm

B7 formaat in inches

Soms is het handig om te weten wat het B7 formaat in inches is. Bijvoorbeeld omdat je werkt met Engelstalige klanten of leveranciers die deze lengtemaat hanteren. Een inch is precies 25,4 millimeter. Dat betekent dat het B7 formaat 3,5 x 4,9 inches is.

Papier afmetingen B7 in inches: 3,5 x 4,9 inches

Gewicht B7 formaat

Hoeveel weegt een enkel vel papier in het formaat B7 eigenlijk? Wil je jouw drukwerk per post versturen? Dan is het wel handig om te weten hoe zwaar jouw verzending is. Er is geen standaard B7 gewicht. Het gewicht van jouw drukwerk, hangt namelijk af van het type papier die je kiest. Bij Printdeal.be heb je de keuze uit verschillende papiersoorten. Weet je hoeveel het papier per vierkante meter weegt? Dan kan jij het gewicht van een B7 vel papier uitrekenen met de volgende formule.

Gewicht (g) = breedte (m) x hoogte (m) x gramgewicht (g)

Voorbeeld gewicht B7 formaat:

Kies je voor 135 g/m² papier? Dan weegt jouw B7 papier 1,49 gram (0,088 x 0,125 x 135). Wil je een doos versturen met een oplage van 100 stuks versturen? Jouw drukwerk weegt dan 0,15 kilo. Vergeet het gewicht van de doos niet mee te nemen, bij het berekenen van jouw portokosten!

Klantenservice