textielframe-secondary

Textielframes: de perfecte wissellijst voor al je signing

dinsdag 9 januari 2018

Beursexperts, eventmanagers en congrestijgers, opgelet! Scoor punten met een aluminium textielframe. Zo’n foto op doek is geweldig in de woonkamer, maar Decotex komt pas echt tot zijn recht op beurzen. De bedrukking is zo scherp dat je tentoonstelt tot in de kleinste details. En het materiaal is ook nog kreukherstellend, waardoor je na je evenement het doek vlug opruimt, je frame meepakt en op tijd kunt eten.

Om ieder textieldoek past een frame

Op ieder potje past een deksel en voor elk doek is er een frame. Maar voordat we naar het frame kijken is het belangrijk om bij je print stil te staan. Om een textielframe te gebruiken heb je een bedrukt textieldoek nodig. Een textieldoek is de beste optie voor wanddecoratie op je kantoor, winkel of beurs. Je bedrukking komt tot leven dankzij haarscherpe print. In één oogwenk verander je een gewone muur in een sprankelend full color pronkstuk of een levendige reclamewand.

Textielframe-beurs

Bij de aankleding van een beurs denk je al snel aan banners, een beurswand of een spandoek. Jouw foto op een doek drukken wij Airtex of Decotex. Haarscherpe bedrukking en origineel beursmateriaal. Welk materiaal kies jij?

Luxe airtex bedrukken

In tegenstelling tot banners of een spandoek is luxe airtex een vrij dun textieldoek van ijzersterke kwaliteit. Airtex heeft een matte uitstraling. Door de fijne structuur van dit materiaal wordt je print haarscherp afgebeeld.

Textielframe airtex

Licht doorschijnend decotex bedrukken

Een compact doek met een mooie uitstraling en een fijne structuur. Door de hoge kwaliteit fijne stof wordt je bedrukking enorm gedetailleerd. Decotex is ook ideaal als fotowand. Het materiaal absorbeert het licht van je flitser waardoor je uniek scherp drukwerk krijgt.

Textielframe decotex

Aluminium Textielframe

Het textieldoek wekt je bedrukking tot leven. Een mooie lijst maakt het helemaal af. Een lichte lijst die je makkelijk meeneemt naar je beurs, makkelijk ophangt in je winkel en waarvan je de print makkelijk verwisselt. Handig als je niet overweg kan met een grote beurswand.

Voor het textielframe heb je een peesdoek nodig. Door de siliconen pees is je doek verwisselen een eitje. Handig als je vaak wisselt van uiting of locatie. Het textielframe is een wandframe gemaakt van aluminium en is 19 mm of 44 mm dik. Het strakke profiel geeft een fantastische uitstraling.

Textielframe-Frame

Op onze website bestel je een aluminium textielframe met een maximaal formaat van 220x300 cm. Wil je echt een gigantisch frame als eyecatcher, neem dan contact op met onze klantenservice.

Actiematige signing met aluminium textielframes

Drukwerk wordt vaak actiematig ingezet. Denk aan het verhaal van je beurs, kortingsacties voor je winkel of de release van nieuwe producten. Je klanten attent maken op campagnes of promoties. Wanddecoratie die je bij elke promotie moet vervangen is duur en inefficiënt. Elke keer een nieuwe beurswand of presentatiewand bestellen is ook geen optie. Wissel jij vaak van uiting? Kies voor een aluminium textielframe. Laat voordelig een nieuw textieldoek drukken, vervang het doek gemakkelijk en neem je aluminium textielframe mee naar elk evenement.

#Laatzienwiejebent

Heb jij al een strakke beurswand staan? banners ontwerpen? Of ga je nu voor een textielframe? Hoe je beursstand er ook uitziet, hij kan geld opleveren! Wees niet verlegen en deel je beursstand met ons. Post een foto van je stand op social media met onze #laatzienwiejebent en wie weet levert die foto zomaar € 100.- drukwerktegoed op.



Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.