Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

Blog-secondary2

FreebieFriyay: high fashion bedrukking met gratis textielmock-ups

dinsdag 19 februari 2019

Hoe krijg je nou echt een cool T-shirt uit de drukpers? Vormgeefster Kathy leert het je! En, ze heeft gratis mockups gemaakt. Maak de tofste T-shirts met het grootste gemak en presenteer ze aan je klant of je baas in stijl.

Full colour digitaal

Laat je T-shirts full colour digitaal bedrukken? Dan wordt je bedrukking rechtstreeks op het kledingstuk geprint. Het proces is vergelijkbaar met die van de bekende printer. Er worden hele kleine druppeltjes inkt op het kledingstuk aangebracht. Heb je gekleurd textiel? Dan brengen we eerst een witlaag aan om de kleur van de inkt altijd correct is. Het kledingstuk gaat vervolgens door een verwarmde luchttunnel om de bedrukking te drogen.

Blog-Mockups-featured

Voor een full colour digitale druk, lever je het ontwerp aan in CMYK. Wil je een klein aantal kledingstukken bedrukken, dan is digitaal drukken uitermate geschikt. Ook is full colour geschikt voor fijnere lijnen en kleinere corpsgroottes (minimaal 8 pt.).

Borduren

Bij borduren maken we van je ontwerp eerst een borduurkaart. Deze kaart vertaalt het ontwerp naar uit te voeren steken per kleur. De borduurmachine leest de borduurkaart en voert de steken uit op het textiel. Lever je ontwerp altijd aan als vector in PMS-kleur. Wil je grote aantallen bestellen? Dan is borduren een voordelige en kwalitatieve oplossing.

Tip: gebruik je tekst in je ontwerp? Houd rekening met een lettergrote van minimaal 14 punten, en zorg dat je lijnen niet kleiner maakt dan 1 mm.

DWD 3477

Zeefdruk

Wil je grote aantallen bestellen, maar voordeliger uit zijn dan bij borduren? Kies dan voor zeefdruk. Van je ontwerp wordt per kleur een zeefraam gemaakt, door middel van een zeef en rakel wordt de bedrukking van je kleding kleur voor kleur aangebracht. Maak het ontwerp altijd op in vectoren of PMS-kleuren en zorg dat je kleuren niet overlappen.

Tip: gebruik je tekst in je ontwerp? Houd dan rekening met minimaal 14 punten, en zorg dat je lijnen niet kleiner zijn dan 0,5 mm.

DWD 3333

Download gratis T-shirt-mock-ups

Heb je een keuze uit deze druktechnieken gemaakt en je design klaar? Klaar om je klant of werkgever weg te blazen met je ontwerp? Geen probleem met deze handige mockups! Sleep je logo in de slim-objectlaag en voilà… je overdondert iedereen met je flitsende ontwerp. Download de mockups op deze pagina.


  1. #FreebieFriyay

kathy-van-loon
Kathy van Loon

Medewerker bestandscontrole

Lees meer van Kathy van Loon

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.