jaaroverzicht-2018 secondary

Jaaroverzicht: onze (en jouw)-hoogtepunten uit 2018!

woensdag 19 december 2018

Twee keer knipperen met je ogen en het is voorbij: 2018 zit er bijna op, het nieuwe jaar laat niet meer lang op zich wachten. We nemen je mee langs onze persoonlijke highlights van het jaar!

Januari: uitbreiding van onze productie

jaaroverzicht-2018 featured-2 Printdeal.be begon 2018 direct met het grootste nieuws voor ons bedrijf in jaren: we namen onze eigen, compleet nieuwe drukkerij in Deventer (NL) in gebruik. Flyers, spandoeken, brochures en meer rollen nu uit een gloednieuwe productiehal. En dat is een belangrijke stap in het verwerken van steeds meer bestellingen op steeds efficiëntere wijze.

Maart: een hoop nieuwe producten

nieuwe producten jaaroverzicht Muurstickers, hardcover boeken en belettering voor op de winkelruit: onze productontwikkelaars zijn heel druk geweest om het jaar 2018 bijzonder te maken. Al deze nieuwe producten, plus straatstickers, bedrukte muismatten en nog veel meer hebben we voor je verzameld op één handige pagina. Ontdek ze allemaal!

Juni: Printdeal 5 jaar

jaaroverzicht-2018 featured-PD Wie jarig is, trakteert! In juni vierde Printdeal.be haar vijfjarig jubileum. En dat hebben we aan onze klanten te danken! Daarom trakteerden we 5 weken lang op fantastische prijzen. En we hebben ook een paar klanten met taart verrast… superleuke momenten!

September: word jij onze nieuwe collega?

Printdeal.be groeide ook in 2018 razendsnel. En dus gingen we op zoek naar nieuwe collega’s om het Printdeal.be team te versterken. Roel geeft in deze supertoffe video een mooi overzicht van wie we zijn, en hoe we functioneren. Het resultaat: het Printdeal.be team is twee sterke medewerkers rijker: Lander en Cédric!

December: de Uitpak 10-daagse

jaaroverzicht-2018 featured-6 Cadeaus uitdelen is misschien nog wel leuker dan cadeaus krijgen. En daarom deelde Printdeal.be dit jaar voor de tweede keer tien dagen lang geschenkjes uit tijdens de Uitpak 10-daagse. Iedere deelnemer kon elke dag rekenen op een verrassing. Plus: voor enkele gelukkigen zaten er elke dag mooie hoofdprijzen bij. De deelnemers waren dan ook enthousiast. Een kleine greep uit de reacties op de Uitpak 10-daagse: ‘Mooi initiatief!’, ‘vrolijk en attent’ en altijd heel erg leuk om cadeautjes uit te pakken!’. Volgend jaar weer?

Op naar 2019!

Ga je eindelijk van start als zelfstandige? Heb je een aantal geweldige marketingacties op de planning staan? Of sla jij je slag op die belangrijke vakbeurs? Hoe 2019 er voor jou ook uit gaat zien, wij helpen je graag om ook in het volgende jaar succesvol te zijn. Happy new year!Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.