secondary mijnplek

Martijn van Mijnplek: 'elke poster is uniek'

woensdag 10 februari 2021

Wie zijn drukwerk op social media met #laatzienwiejebent, maakt kans om een hoodie met eigen ontwerp te winnen. Afgelopen maand zagen wij zo het leuke design van één van de posters van Mijnplek passeren op Instagram. We gingen met Martijn Otten, de drijvende kracht achter grafisch ontwerpbureau Otten Media en de webshop Mijnplek, in gesprek!

Hey Martijn, vertel eens wat over jezelf: wie ben je, en wat doe je?

Ik ben Martijn Otten, afkomstig uit Nederland en woonachtig in Bilzen. Momenteel sta ik fulltime voor de klas als leerkracht van het tweede leerjaar. Maar daarnaast ben ik dus graag creatief bezig!

mijnplek-featured-2

Zo heb ik al een aantal jaar mijn eigen grafisch ontwerpbureau, Otten Media, en sinds kort ben ik dus ook Mijnplek opgestart. Een webshop waar ik gepersonaliseerde posters verkoop.

Wanneer een klant een bestelling wil plaatsen, kan die zijn voorkeuren toevoegen. Welke tekst wil hij zichtbaar, moeten er coordinaten op? Ik ga dan aan de slag met het ontwerp.

Hoe kwam je op het idee om mijnplek op te starten?

mijnplek-featured-1

Mijnplek is een combinatie van verschillende passies geworden. Ik hou van reizen, interieur en grafisch ontwerp. Eind vorig jaar heb ik mijn eigen woning gekocht en hiervoor wou ik graag een persoonlijke poster. Iets dat paste bij onze interieurstijl. Daardoor ging ik zelf aan de slag.

Al snel kwamen er leuke reacties op het ontwerp en besloot ik dit uit te breiden en posters te maken voor anderen. En zo is dus Mijnplek geboren!

Ik denk dat vooral onze persoonlijke aanpak Mijnplek zo uniek maakt. Ieder ontwerp is custom made en volledig aangepast naar wens. Op die manier is ieder exemplaar uniek!

Welke plannen heb je nog met Mijnplek?

mijnplek-featured-3 Ik ben momenteel aan het kijken of ik het concept van Mijnplek ook op andere producten kan aanbieden. Ik zit dus zeker niet stil!

Wij zijn benieuwd! Heb je nog een tip voor beginnende ondernemers?

Ja, die heb ik. Mijn ultieme tip voor wie ook creatief aan de slag wil: blijf dromen en blijf verder bouwen vanuit je eigen passies!

*Wil jij zelf ook een gepersonaliseerde trui, polo of tshirt winnen? Deel dan jouw ontwerp op sociale media met de hashtag #laatzienwiejebent. En wie weet prijkt jouw verhaal binnenkort ook op onze blog! *


  1. #Design
  2. #Marketing

Lina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.