Orso secondary

Hoe doe jij het? De visitekaartjes van Orso

vrijdag 18 november 2016

Sarah van Cut The Mustard drukte bij ons prachtige visitekaartjes voor Orso. Orso Pizzeria bevindt zich in hartje Zurenborg (Antwerpen) en wordt uitgebaat door Claudio Leoni en Isabelle Swaeb. Ze werken met verse ingrediënten en de pizza’s kunnen besteld worden met glutenvrij deeg. Ze bieden naast dit alles ook hun huisgemaakte wijnen onder de naam Leoni. Het design van Sarah vonden wij zo straf, dat we het tijd vonden om eens met haar te spreken.

CutTheMustard

Hi Sarah! Wat doe je bij Cut The Mustard? Daar ben ik vormgeefster en art director. Ik bedenk concepten en verzorg visuele identiteiten, van groot tot klein. Ook ontwerp ik huwelijkskaarten en geboortekaartjes. Kortom: Cut The Mustard cuts it all!

Waarom heb je deze visitekaartjes bij ons laten drukken? business-card-ORSO

Een uniek en blijvend visitekaartje, dat is wat mijn klant Orso verwachtte. Ik denk in mijn opzet geslaagd te zijn. Het restaurant dat zich onderscheidt van anderen door de producten die ze gebruiken, wil dit ook doorvertalen in het ontwerp en de drager van hun visitekaartje. Dit is namelijk wat mensen meenemen om de zaak te onthouden of door te geven aan anderen. Ik heb deze trouwens laten printen op mat mc, 400gr, dubbelzijdig matlaminaat.

Die visitekaartjes mogen er zijn hoor. Heb je al reacties gehad? Het resultaat is inderdaad mooi geworden. En ik krijg er dan ook veel positieve reacties voor!


  1. #Klanten
  2. #Marketing

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be
Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal is an FSC certified company with license code C103631 and certificate code CU-COC-816048. Only products labeled as such are FSC certified