Printhek secondary

  #Printhack: ga voor de overtreffende trap!

  dinsdag 25 juli 2017

  Verhuizen of verbouwen, daar komt heel wat bij kijken. Denk aan het inrichten van je woning of kantoor, het interieur afstemmen op de Pinterest collages die je de afgelopen maanden hebt verzameld. Een van de grootste klussen? De traprenovatie! In deze Printhack laten wij je zien hoe je makkelijk en met vette print een parel van een trap creëert.

  Een traprenovatie is iets waar je niet zo snel bij stil staat. Toch kan je met gemak zelf je trap renoveren. Met print! Creëer van hetgeen dat je hogerop brengt een mooie eyecatcher. De stootborden van de trap kun je beplakken met stickervinyl en zijn in variabele maten te bestellen. Zelfs de traptreden kan je bestickeren met vloerstickers die een grovere structuur hebben. Kijk goed naar de ondergrond waar je het op plakt, een glad oppervlak kan je het best bestickeren.

  blog-Visuals-traphek

  Decoratief

  Renoveer je trap op unieke wijze met je eigen ontwerp. Heb je bijvoorbeeld een restaurant? Bekleed je trap dan met de rug van hippe kookboeken. Of wijs bezoekers van je uitzendbureau op de stappen naar een succesvolle baan. Gebruik de kleurrijke Pantone stalen om je trap te pimpen, of subtiele patroontjes. Kalme patronen ogen stijlvol en geven meer rust.

  blog-Visuals-deco1 blog-Visuals-deco3

  Trapvertising

  Je kan je trap ook bestickeren met een commercieel doel. Een soort van reclamebord die je kan beklimmen. Laat bijvoorbeeld een afbeelding doorlopen in de treden, waardoor je op afstand een groot beeld creëert die je boodschap duidelijk maakt. Of een overtreffende trap; bereik alléén de sportieve doelgroep die de trap naar boven pakt in plaats van lui de lift neemt.

  blog-Visuals-trapvertising1 blog-Visuals-deco2

  Ben je van plan om een traprenovatie uit te voeren? Overweeg het gemak van print dan eens. Vergeet het resultaat van je bijzondere trap natuurlijk niet met ons te delen!


  1. #Printhacks
  2. #Stickers

  Kevin Metsu

  Content Marketeer

  Lees meer van Kevin Metsu

  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.