We verwachten grote drukte bij onze bezorgdiensten. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd! Bekijk hier onze slimme besteltips.

blog-Cover-pantone-kleuren-2017

Pantone kleuren 2017: dit worden ze

maandag 31 oktober 2016

Dingen waar we met smart op zitten te wachten: de volgende Star Wars-film, nieuwe speeltjes van Apple, de opening van de Noord-Zuidlijn. En: de Pantone kleuren 2017! Omdat designers wereldwijd niet kunnen wachten op witte rook van kleurenmenger Pantone, doet Think Design vast een onderbouwde voorspelling. De Pantone kleur van 2017 wordt…

De kleur van het jaar 2017: Golden Rod

Pantone 14-0951 TPX, ook wel bekend als ‘Golden Rod’! Think Design voorspelt feestelijke kleuren in 2017 die technologische vooruitgang combineren met de natuur. Bij techniek grijpen designers snel terug naar de kleur grijs die Think Design combineert met fel gele en oranje tinten. Samen zouden die kleuren je met een gezond en vitaal gevoel naar de toekomst moeten laten kijken. Golden Rod past daar perfect in.

Think Design legt in deze infographic uit hoe ze tot hun voorspelling zijn gekomen. Tegelijk geven ze je vijf paletsuggesties waarin de nieuwe Pantone kleur prachtig tot zijn recht komt.

Infographic-pantone-kleuren-2017

Waar ga je Golden Rod terugzien?

Mooi, zo’n kleur van het jaar 2017. Maar waar ga je Golden Rod nou het meeste tegenkomen (naast de Panone kleurenwaaier, natuurlijk)? De smaakdokters van Think Design verwachten dat het een populaire kleur is voor autofabrikanten, regenjassen, tassen en andere modeaccessoires.


  1. #Design
  2. #Kleuren
  3. #Infographic

Kevin Metsu

Content Marketeer

Lees meer van Kevin Metsu

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.