Muursticker secondary

Muurstickers ontwerpen: maak je kantoor een beetje magisch

maandag 15 januari 2024

Maak van je kantoor je nieuwe thuishaven, haal de natuur in huis met wilde dieren, of fleur je kantoor op met prachtige planten die plakken. Plak je logo knettergroot op je muur of verander de slaapkamer van je kind in een ruimtebasis. In dit blog geef ik je de leukste ideeën hoe je waanzinnige muurstickers ontwerpen kunt. Laat je inspireren door dit blog, ga aan de slag moet jouw ontwerp en maak van je muur het venster naar de wereld met je eigen muursticker.

Bedenk bij het ontwerpen van je muurstickers eerst wat je ermee wilt bereiken. Is het een sfeermaker of eerder een accent dat het totaalplaatje afmaakt? Kies je een rechthoekig vlak of ga je voor een vrije vorm met contourgesneden muurstickers? Hou rekening met objecten die in de omgeving staan en de achtergrond waarop je je sticker plakt. En besluit hoe groot je sticker moet worden. Bedruk een tegeltjeswijsheid op 10 bij 10 centimeter. Of pak groot uit en beplak je hele muur. Je kunt ook kiezen voor plakletters. Ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden? Je haalt de sticker zo weer weg zonder lijmresten achter te laten.

Rechthoekige muurstickers ontwerpen

Rechthoekige muurstickers zijn de meest voorkomende muurstickers, en dat is niet voor niets. Ze bieden veelzijdige mogelijkheden binnen veilige kaders en daardoor werken ze altijd. Sier je kantoor op met je eigen ontworpen muurstickers. Plaats een muursticker als trendy poster in je kamer. Verras je personeel met een prachtig kunstwerk. Of waan je in fantasiewerelden, bedek je muur met de prachtigste vergezichten.

Muurstickers rechthoekig

Contourgesneden muurstickers ontwerpen

Heb jij het niet zo met hoeken, maar omring jij je liever met organische verschijningen? Ook dan bieden muurstickers mogelijkheden. Geef je creativiteit de ruimte en ga zelf stickers ontwerpen in de meest fantasierijke kronkels. Met de bloemrijke vormen van bladeren aan je muur maak je jouw kantoor tot een prachtig oerwoud. De muurstickers zijn waterbestendig. Dus zet de bloemetjes gerust buiten en vergeet ze geen water te geven.

Muurstickers countour

Plakletters voor een persoonlijke boodschap

Inspireer je personeel door je muur te vullen met wijze woorden. Herinner ze dagelijks waar je voor staat met je bedrijfsmotto. Of plaats een persoonlijke boodschap met plakletters. Een leuk alternatief is een diapositieve boodschap. Je maakt dan een vorm waar je letters uitgesneden worden. Zorg er bij plakletters altijd voor dat je alleen een contour maakt, zonder dat deze zichzelf ergens overlapt. Gebruik plakletters niet alleen voor je winkelreclame. Zet ze ook eens in voor bijzondere momentjes en bij jubilea. Of plaats eens een lieve boodschap voor je klant.

Muurstickers plakstickers

Muursticker ontwerpen met logo

Met jouw logo vertel je wie je bent. Dus pak groots uit, ga muurstickers ontwerpen met jouw logo en toon jezelf aan de wereld. Maak je hele kantoor sfeervol met een inrichting in stijl. Voer je huisstijl door en laat je logo niet ontbreken.

Muurstickers logo

Dierenmuursticker ontwerpen

Laat je fascineren met dynamische ontwerpen. Ga muurstickers ontwerpen met dieren en breng je kamer tot leven. Je maakt het zo realistisch als je zelf wilt. Geef je kamer vleugels met een fleurige vogel of kies voor een abstracte variant. Je kunt een wild dier uit de natuur halen, maar je haalt de natuur niet uit het dier.

Muurstickers dierenmuursticker (1)

Muurstickers slaapkamer

Je slaapkamer is de ideale plek om je dag te beginnen en te eindigen. Maak van slapen een spannend avontuur. Je kunt zelf stickers ontwerpen in de stijl van jouw slaapkamer, of met een stijlbreker de aandacht trekken. Laat een astronaut je kamer in knallen of maak een sticker met een sprookjeskasteel voor je kleine prinses.

Muurstickers slaapkamer

Wil je stickers in andere formaten? Of plak je ze liever ergens anders? Laat je informeren en ontdek welke sticker het best bij jou past. Voor inspiratie voor jouw muurstickers en vele andere ideeën bestel je ons gratis inspiratieboek.

Laat zien wie je bent

Is jouw kantoorpand al lang versierd met de mooiste muurstickers? Word jij ook geïnspireerd door deze prachtige ontwerpen? Deel een foto op onze social media van het resultaat!


  1. #Producten en materialen
  2. #Design

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.