Gratis-visitekaartjes-ontwerpen secondary

9 gratis templates voor visitekaartjes waarmee je gegarandeerd indruk maakt

maandag 14 januari 2019

Ben je net je eigen bedrijf gestart? Of is je bedrijf toe aan een rebranding? Daar hoort een nieuw visitekaartje bij! Als je weinig of geen ontwerpskills hebt, kun je dit uitbesteden, maar dat kost tijd en geld. Maak gratis en snel je visitekaartje met onze gratis templates.

Ga zelf aan de slag met visitekaartjes maken

Ga naar onze handige visitekaartjeontwerptool en stel eerst je product samen. Daarna kom je in de editor. Upload hier jouw gekozen visitekaartje. Onderscheid jezelf van de rest en personaliseer je kaartje door je favoriete lettertype en je eigen logo erin te plaatsen. Via Dafont heb je keuze uit ontelbaar veel verschillende lettertypes.

In elke download vind je een paar bestanden. Wil je direct aan de slag in onze online editor? Gebruik dan het pdf-bestand en upload dat direct naar onze online editor om aan de slag te gaan. Gebruik je liever onze ontwerpen als startpunt voor je eigen ontwerp? Gebruik dan de InDesign-bestanden in de download om helemaal op los te gaan!

Visitekaartje template: geometrische vormen

Geometrische vormen doen het altijd goed. Ze ogen minimalistisch, maar geven ook uitstraling aan je visitekaartje. Heel geschikt als je bijvoorbeeld een bedrijf in sieraden hebt.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-1

Visitekaartje template: marmer

Marmer: de trend van het moment! Tegelijkertijd is het van alle tijden. Als klassiek en tijdloos passen bij jouw bedrijf is deze template echt iets voor jou.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-6

Visitekaartje template: minimalistisch

Less is more! En dat geldt zeker ook voor visitekaartjes. Als je ze minimalistisch houdt blijven je kaartjes actueel en kun je duidelijk laten zien wat je aanbiedt.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-7

Visitekaartje template: pastel

Vrouwelijk én professioneel. Met deze template spreek je de juiste doelgroep aan.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-9

Visitekaartje template: verfstrepen

Toon je vakmanschap en creativiteit. Zo onderstreep je de highlights van je visitekaartje. Pak de meest opvallende kleur uit je huisstijl en breng verf aan met precisie.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-10

Visitekaartje template: clean

Toon hoeveel klasse en stijl je in huis hebt op subtiele wijze. Doe het zo clean mogelijk. Zo gaat alle aandacht naar de informatie die er toe doet.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-8

Visitekaartje template: markerstift

Onderstreep alles wat van waarde is! Leg de focus op de dingen die er toe doen. Of het nou een quote is, je telefoonnummer of je bedrijfsnaam; onderstreep het in je huisstijlkleur.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-5

Visitekaartje template: blokjes weg

Dit blokjeswerk is strak maar creatief. De ontvoerde kleur komt op de achterkant terug. Door de gekleurde hoek vormen je visitekaartjes op een stapel een spectaculair gezicht.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-4

Visitekaartje template: chique

Het font, het kleurgebruik en zijn eenvoud maken van dit visitekaartje een chique bedoeling. De perfecte manier om te laten zien uit welk kwaliteitshout jouw bedrijf gesneden is.

Download dit visitekaartje

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-3

#Laatzienwiejebent

Is je visitekaartje klaar en ben je er trots op? Deel deze dan met ons op social media met de hashtag #laatzienwiejebent!


  1. #Visitekaartjes
  2. #Design

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.