452-TemplatesAnsichtkaarten-secondary-

  31 gratis kaartontwerpen en templates voor jouw ansichtkaarten

  maandag 16 december 2019

  Ansichtkaarten stammen uit het eind van de negentiende eeuw. Een tijd toen er bij het schrijven van een brief een tekening van de locatie op de andere kant gekrabbeld werd. Ook wel een ‘ansicht’, op z’n Duits. Maar als je gewoon anno nu snel een passende kaart nodig hebt voor een geboorte, verhuizing of trouwfeest? Dan hebben we hier 31 gratis templates voor je om gratis te downloaden!

  De groeten

  Vóór Instagram, Facebook en WhatsApp was het heel gewoon om eens een ansichtkaartje te sturen om vrienden of familie te laten weten dat je aan ze denkt. En weet je wat? Misschien is dat tegenwoordig nog wel sympathieker dan dat het vroeger was. Geef dus een beetje extra aandacht en stuur eens een kaartje. Voor elke gelegenheid is er een: beterschapskaarten, verhuiskaarten, felicitatiekaarten, geboortekaarten, wenskaarten, verjaardagskaarten, uitnodiging- en trouwkaarten, rouwkaarten, vouwkaarten: jouw kaarten!

  1. Algemene wenskaarten

  452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-1algemeen Laat iemand eens weten dat je aan hem of haar denkt. Of graag eens een kopje koffie wilt drinken, of een feestje wil organiseren. Deze drie templates en designs zijn daar perfect geschikt voor. Download ze en gebruik ze voor je eigen wenskaart!

  Download templates

  2. Geboortekaart ontwerpen

  452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-2geboorte Iedereen die je kent is het ooit overkomen: de geboorte. Best wel een dingetje. Dus wanneer jij jouw nageslacht op de wereld zet, wil je dat aan al je familie, vrienden en kennissen laten weten. Zo’n bijzondere gelegenheid verdient een bijzondere kaart. We hebben drie voorbeelden gemaakt van kaarten die je zelf eenvoudig kunt gebruiken en aanpassen naar jouw smaak. Kies uit drie stijlen en verschillende formaten.

  Download templates

  3. Verhuiskaart ontwerpen

  452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-4verhuizen Verhuizen is een best ingrijpende gebeurtenis. In een korte, intense periode staat je hele leven bijna letterlijk op zijn kop. Dat geldt voor personen, maar ook voor bedrijven. Wil je jouw omgeving laten weten dat jij of je zaak tegenwoordig op een ander adres te vinden bent? Download deze drie gratis template en zoek een verhuiskaart uit die bij jou past!

  Download templates

  4. Huwelijkskaart ontwerpen

  452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-3trouwen Twee mensen die zoveel van elkaar houden dat ze voor eeuwig bij elkaar willen blijven: wie wil er nou niet bij het feest zijn waar ze dat vieren? Nodig iedereen uit met wie je dit prachtfeest wil vieren met trouwkaarten! We hebben drie gratis templates voor je gemaakt. Het feest kan beginnen!

  Download templates

  5. Blanco kaarten

  452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-5blancoback Kaarten met niks? Zeker: de echte pro gaat helemaal los met zijn of haar eigen ontwerp. Maar hoe pro je ook bent, soms is het wel handig om vast een klein beginnetje te hebben. Dat hebben we voor je gedaan aan de achterzijde van deze templates: de adreslijnen en het postzegelvakje hebben we vast voor je toegevoegd. De rest is all yours. Succes en deel je resultaten vooral!

  Download templates

  6. Bonus: verjaardagskaarten!

  featured verjaardagstemplate-11 retro

  Iedere keer dat je op het toilet komt is het altijd weer een verrassing: wie zie je deze keer omcirkeld staan op de verjaardagskalender? Word je weer verrast op de wc en heb je even geen kaartinspiratie? Download dan deze elf gratis templates en maak wat moois voor de feestneus!

  Download templates

  En? Zit er voor jou inspiratie en handigheid tussen? Laat ons ook weten als je zelf al eens mooie kaarten hebt gemaakt en tips wilt delen. Deel dan ook vooral je resultaat wanneer je ze gedrukt hebt op social media met #laatzienwiejebent. En wie weet ga jij er vandoor met €100,- drukwerktegoed!  Lina Janssen
  Lina Janssen

  Medewerker marketing

  Lees meer van Lina Janssen

  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.