secondary tipsvisitekaartjes

6 slimme tips voor effectievere visitekaartjes

donderdag 25 april 2024

Maak nog slimmer gebruik van visitekaartjes! In je winkel, op evenementen of tijdens afspraken kun je je visitekaartjes nog effectiever gebruiken. Met deze zes tips haal je meer uit je visitekaartjes, van afspraakkaartjes tot aan tafelkaarten.

1. Maak visitekaartjes tot tafelkaartjes

Verander je visitekaartjes in tafelkaarten voor al je belangrijke zakelijke momenten. Zet staande of liggende klapkaartjes neer op de tafel voor je tijdens evenementen, beurzen of presentaties. Zo maak je in een oogopslag helder wie je bent en wat je doet.
afb tipsvisitekaartjes-tafelkaartje

2. Altijd op tijd met afspraakkaartjes

Of maak het je klanten makkelijk om na een kennismaking of een herhaalafspraak bij jou terug te komen. Met je achterkant ingericht als afspraakkaartjes schrijf je simpel en snel de datum en tijdstip op voor de volgende afspraak.
afb tipsvisitekaartjes-afspraak

3. “Die koffer is van mij!” - visitekaartjes als bagagelabel

Zakelijke koffers en tassen lijken veel op elkaar. Voeg een visitekaartje toe als bagagelabel aan je bagege en het is direct duidelijke wie de eigenaar is – ook als je bagage per ongeluk zoekraakt. afb tipsvisitekaartjes-bagage

4. Laat kopers terugkomen met spaarkaarten

Laat kopers vaker terugkomen door je visitekaartjes te gebruiken als spaarkaarten. Zet een stempel voor iedere aankoop vanaf een bepaald bedrag, geef ze een speciale aanbieding als de kaart vol is en vergroot de kans op een volgende aankoop. afb tipsvisitekaartjes-spaarkaarten

5. Versterk je klantenbinding met persoonlijke bedankkaartjes

Maak online bestellingen persoonlijker door je visitekaartje toe te voegen als bedankje. Voeg een kort handgeschreven dankwoord toe naast je boodschap op de achterkant en laat klanten weten hoe blij je bent met hun steun. Dit kleine gebaar kan het verschil maken in het opbouwen van sterke klantrelaties en een positieve indruk van je merk achterlaten. afb tipsvisitekaartjes-thankyou

6. Maak je ontmoetingen meetbaar en deel van je administratie

Maak van je visitekaartjes meetinstrumenten en deel van je administratie met een call to action. Zet er een QR-code op die klanten naar je website, sociale media of speciale deals brengt wanneer ze hun contactgegevens achterlaten en je toestemming geven om contact op te nemen.

Hoe ga jij met deze tips je volgende visitekaartjes effectiever inzetten? Ontwerp ze simpel en snel online door na het samenstellen te klikken op “Online ontwerpen”. Voor je het weet heb je overmorgen al je visitekaartjes die je ook inzet als tafelkaartje, bedankkaart of spaarkaart.


  1. #Design
  2. #Tutorials

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be
Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal is an FSC certified company with license code C103631 and certificate code CU-COC-816048. Only products labeled as such are FSC certified