FreebieFriyay: jouw wekelijkse dosis Photoshop tutorials, gratis design downloads en meer!

De laatste loodjes van je vrijdag worden een stuk lichter met deze wekelijkse dosis inspiratie. Leer bijvoorbeeld elke week hoe je patronen in design gebruikt of je eigen Photoshop brushes maakt, download gratis actions en artwork en laat je inspireren door de coolste voorbeelden die onze vormgevers voor je vonden. Maak je vrijdagen nog leuker!

Schrijf je hier in voor #FreebieFriyay en ontvang elke vrijdag freebies in je mailbox.

  • Gratis downloads

  • Tutorials

  • Inspiratie


Gratis Photoshop tutorials en Illustrator tutorials

Vergroot je designvaardigheden en doe mee met onze gratis Photoshop tutorials en Illustrator tutorials. Vergroot je creatieve horizon met onze Photoshop tips en leer sneller resultaat te behalen met Illustrator tips. In zes gratis design tutorials leer je verschillende facetten van het vormgeven: van het digitaliseren van je doodles tot het zelf opmaken van een creatief cv. Onze gratis tutorials helpen iedere vormgever van elk niveau op weg. Jouw gratis Photoshop cursus of Illustrator kickstarter in het klein.

Gratis Photoshop downloads en meer

Maak je vormgeefwerk makkelijker en download gratis Photoshop actions, designelementen en brushes. Elke week zetten we relevante downloads voor je klaar die je verder helpen in je werk. Denk aan templates, brushes of actions. Schrijf je in voor FreebieFriyay, blijf op de hoogte en mis geen gratis downloads.

Wekelijkse inspiratie

Goed: dus je weet nu hoe je fantastische dingen vormgeeft. Maar wát ga je dan maken? Laat ons je inspireren met de tientallen voorbeelden die we wekelijks voor je bij elkaar sprokkelen op Instagram en Pinterest. We wijzen je op de kanalen die je zeker moet volgen op het gebied van bijvoorbeeld fotografie, illustratie of design en we vullen Pinterest-borden voor je met de beste voorbeelden van een bepaalde discipline. Wat is het volgende dat jij gaat maken?


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.