#Printhack: Zet posters en flyers anders in!

Kevin Metsu plaatste dit bericht in Design

Als bedrijf verstuur je vast wel eens een geschenk naar je klanten of bezoekers. En als webshop verstuur je dagelijks bestellingen naar je klanten. Maar hoe ziet je klant nou dat een verpakking van jou komt? Dat laten wij je zien in deze #Printhack.

blog-printhack-11

Stap 1 : Het product/cadeau

Wanneer je over een geschenk nadenkt voor je bezoekers of klanten, heb je vaak al een idee van wat je wil versturen. Inspiratie nodig? Kijk eens naar onze relatiegeschenken. Misschien kies je wel voor snoeppotjes met je eigen logo, USB-sticks of sleutelhangers. Je eigen cadeaubonnen in een brievenbusdoos is ook heel leuk. Het is jouw feestje! Verstuur je een eigen product? Kijk dan goed naar de maatvoering zodat je zeker weet dat je product in onze verpakking past!

blog-printhack-22

Stap 2 : De verpakking

Door een flyer of poster op te maken met een repeterend patroon van je logo of huisstijlkleuren, creëer je je eigen inpakpapier. Is je product klein genoeg? Kies dan voor A4 of A3 flyers. Is je product tóch iets groter? Dan kun je voor posters gaan. Posters zijn al te bestellen vanaf het standaard A4-formaat tot aan levensgrote abri-formaten. Moet het toch nog groter? Dan kun je zelfs een offerte opvragen voor Blueback-papier in een variabele maat.

blog-printhack-33

Stap 3 : De finishing touch

Je cadeau is nu mooi verpakt in je eigen stijl. Naast de adressticker kun je deze nu nog persoonlijker maken. Kies bijvoorbeeld voor een sticker op rol of kleinformaat stickers met je eigen logo er op! Plak ‘m bijvoorbeeld op een feestelijk lintje om er nóg meer beleving aan te geven. Je cadeau is nu helemaal zoals jij ‘m wil hebben!

blog-Cover

Tips

Achter de schermen hebben we getest welk papier het best geschikt is als inpakpapier. Eigenlijk kun je bijna met ieder papier een cadeau inpakken. Maar hoe lichter de materiaalsoort, hoe gemakkelijker het vouwen is. Waar een wil is is een weg!