Sacs

Un bon sac se définie par sa durée d’utilisation. Assurez-vous donc de ne distribuer que des sacs sur lesquels votre marque ou design se porte le mieux. Parfait pour un cadeau relationnel ou tout simplement lors de votre visite au supermarché.

Gallery-katoenen-tassen-shoudertas7

100% coton | À partir de 25 unités | Jusqu’à 3 couleurs PMS ou quadrichromie | Livraison express possible

Composer
Tassen vilt-4x

Faites imprimer des sacs en feutre chez Printdeal.be

Composer
Plastic tassen

Imprimer vos sacs personnalisés en ligne et en quelques clics

Composer

Impression de sacs et broderie de sacs

Faites briller votre logo dans les rues avec des sacs imprimés ou brodés

Souhaitez-vous vous promener dans la rue avec un sac personnalisé? Rien de plus simple! Si vous souhaitez que votre personnel utilise un sac pour ordinateur portable orné de votre logo, ou que vous souhaitez placer votre marque sous le feux des projecteurs au club de sport avec des sacs de sport personnalisés, vous êtes à la bonne adresse. Nous avons un grand assortiment de toutes sortes de sacs, personnalisable à vos couleurs. Découvrez les vite!

Free publicity onderweg

Voor tassen geldt dat je aan het type vaak de functie kunt aflezen. We weten allemaal waarvoor, boodschappentassen, draagtassen, strandtassen en gymtassen worden gebruikt. Met tassen met bedrukking voeg je als bedrijf een extra functie toe: het worden dan niet alleen praktische dragers maar ook perfecte promotiemiddelen. Met jouw logo, bedrijfsnaam of een ander ontwerp op de voorkant reis je als merk mee naar de dagelijkse bezoekjes van klanten, relaties en/of medewerkers. Gebruik ze op beurzen, festivals, bij de kassa in je winkel of als relatiegeschenk. Het is dan alleen nog maar een kwestie van zien en gezien worden!

Bedrukte tassen met logo

Wij bedrukken tassen met jouw logo, naam, foto of een ander ontwerp dat bij je merk of campagne past. Voor sommige modellen kun je zelf realtime een ontwerp maken in onze online editor. Voor andere typen tassen heb je alleen de mogelijkheid om een kant-en-klaar ontwerp aan te leveren. Wij bedrukken tassen in full color, in 1 t/m 4 PMS kleuren. PMS werkt op basis van kleurcodes. Op basis van de door jou aangegeven kleurcodes, kunnen wij precies de juiste tint voor je creëren. Voor tassen van textiel gebruiken we de zeefdruktechniek.

Maximale mogelijkheden in materiaal

Laat je duurzame tassen bedrukken van papier, katoen, jute of recyclebaar plastic? Moet de stof waterafstotend zijn? Woven of non-woven? Jij vraagt, wij draaien! Het materiaal van de tassen heeft alles te maken met de functie. Wil je ze eenmalig gebruiken bij een evenement of moeten het herbruikbare tassen zijn die keer op keer worden meegenomen? Stel jezelf dit soort vragen en bepaal op basis daarvan je materiaal. Wij bieden elke denkbare mogelijkheid. Hetzelfde geldt voor de afwerking. Moeten de tassen met jouw logo sluitbaar zijn? Wil je extra verstevigde hengsels voor grote boodschappen? Het enige dat jij hoeft te doen is je keuzes aan ons doorgeven, via het keuzemenu op de productpagina. Wij regelen de rest.

Duurzame tassen laten bedrukken

Tassen met bedrukking kunnen niet alleen een bewuste keuze zijn voor je marketing, maar ook voor het milieu. Op Printdeal.be kies je uit verschillende duurzame tassen met bedrukking. Papieren tassen bijvoorbeeld, die keer op keer gerecycled kunnen worden. Katoenen en vilten tassen met je logo, die jaren meegaan en je merk overal mee naartoe nemen. En wat je tegenwoordig ook veel ziet zijn polyester en non-woven tassen, die door ondernemers worden gebruikt als duurzaam alternatief voor plastic tasjes bij de kassa. Herbruikbare tassen zijn veruit de duurzaamste in hun soort… en blijvertjes voor jouw klanten en relaties, waardoor je altijd in zicht blijft.

Zelf tassen ontwerpen & maken

In onze online editor kun je zelf tassen ontwerpen. No professional skills needed! Met een paar simpele muisklikken speel je met tekst en kleur en kun je jouw logo of afbeelding uploaden. Verder is er een archief met sjablonen en verschillende lettertypen, waarmee je het ontwerp helemaal tot in de puntjes zelf samenstelt. Let op: je kunt niet alle modellen zelf ontwerpen. Voor sommige tassen geldt dat je alleen een kant-en-klaar digitaal bestand kunt aanleveren. Heb je wel de mogelijkheid om zelf online een professioneel ontwerp te maken? Dan kun je, na het doorgeven van je wensen, doorklikken naar de editor. Gebruik onderstaand stappenplan om meteen te beginnen.

  1. Kies het type tas
  2. Selecteer de kleur en het materiaal
  3. Kies de gewenste oplage en leverdatum
  4. Begin met ontwerpen
  5. Klik op ‘Bestellen’

Je ontwerp uploaden

Heb je niet de mogelijkheid om aan de slag te gaan in de online editor of wil je hier geen gebruik van maken? Dan sla je deze stap over en lever je in plaats daarvan een digitaal ontwerp bij ons aan. Op de productpagina’s vind je de tab ‘Aanleveren’. Hieronder staan alle benodigde aanleverspecificaties voor je design.

Simpel en snel online bestellen

Op Printdeal.be laat je tassen bedrukken in kleine oplages. Voor sommige modellen geldt een minimale oplage van 100 stuks, andere kun je al vanaf 25 stuks bestellen. Op die manier laat je goedkoop tassen bedrukken. Om eerst een keer te proberen bijvoorbeeld of voor een eenmalige gelegenheid. Wij leveren ze keurig op tijd, van deur tot deur af. Voor alle bedrukte tassen geldt: gratis verzending!

Service client
Joignable jusqu'à 17h30Nos horaires d'ouverture
Newsletter
Abonnez-vous à notre newsletter pour plus d'inspiration et pour nos offres exclusives
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal is an FSC certified company with license code C103631 and certificate code CU-COC-816048. Only products labeled as such are FSC certified