Tassen bedrukken of borduren

Promotassen of luxe tassen met jouw logo of boodschap. Full color bedrukt of geborduurd en per stuk leverbaar.

Tas bedrukken of borduren

Promotassen of luxe tassen met jouw logo of boodschap. Full color bedrukt of geborduurd en per stuk leverbaar.

Promo-tassen bedrukken

Shoppers, plastic tassen, linnen tasjes of postman bags: shop voor handige tassen om weg te geven in je winkel, op de beurs of aan je prospects.


Tassen bedrukken voor elke gelegenheid

In je winkel, op de beurs of gewoon als gaaf relatiegeschenk, er is altijd wel een goede reden om een tas te bedrukken. En je kan terecht bij Printdeal.be voor het ruimste assortiment bedrukte tassen van de Benelux. Linnen tassen, plastic tassen, canvas tassen en papieren tassen: je kan het zo gek niet bedenken!

Promotassen en winkeltassen

Winkelen is beleving. Geef je tassen dus echt iets moois mee als ze helemaal happy het pand verlaten. Papieren tassen en canvas tassen, bijvoorbeeld, voor een mooie, natuurlijk uitstraling. Of stevige linnen tassen voor een weggever die lekker lang meegaat. En, niet te vergeten: je kan ze gewoon nog gratis weggeven.

Uniek in België: rugzak bedrukken of borduren

Een rugzak of laptoptas bedrukken met jouw logo of boodschap is specialistisch werk dat tot voor kort alleen in hele grote aantallen en op offertebasis kon. Tot nu, want bij Printdeal.be bestel je sporttassen, schoudertassen, reistassen en laptoptassen gewoon vanaf één stuk. Upload je logo, kies je kleuren en stuur je ontwerp naar ons op. Binnen twee dagen krijg je van ons een voorstel in je mailbox.