Levertijden

  Hoe werken de levertijden bij Printdeal.be?

  De op onze site genoemde levertijden gaan in op het moment dat je bestelling voorzien is van de status 'In productie'. De huidige dag telt mee als werkdag, mits je bestelstatus op 'In productie' staat vóór:

  • 12:00 uur 's ochtends bij offset drukwerk

  • 15:00 uur 's middags bij digitaal drukwerk

  Dit houdt dus in dat vóór deze tijden je bestanden de status druk-gereed moeten hebben én de betaling van je order voltooid moet zijn (in geval van iDeal en vooruitbetaling). Lees hier precies hoe het zit met de bestelstatussen die worden gehanteerd door Printdeal.be.

  Leverdagen

  Op onze website wordt gesproken van werkdagen. Bij Printdeal.be wordt geproduceerd van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag wordt niet geproduceerd, wel wordt er door PostNL op zaterdag geleverd. Op het moment dat je order in druk wordt genomen ontvang je de leverdatum. Op deze datum wordt het pakket bij je aangeboden door PostNL of DHL, DHL4You, DHL.

  • Indien jouw pakket groter is dan 1.75 meter, wordt dit pakket bezorgd met DHL. Alle pakketten onder de 1.75 meter worden geleverd door PostNL

  Bezorger gemist?

  Wanneer jij de bezorger misloopt, ontvang je een kaart in de brievenbus. Op deze kaart staat een code. Via de PostNL app, of via de website van PostNL, kan je met deze code tot 22:00 uur een nieuwe bezorgafspraak maken. Op dit moment kan je zelf een bezorgmoment, tijdstip en eventueel een nieuwe locatie instellen.

  Loop je de bezorger de tweede keer ook mis? Je pakket ligt nu bij een afhaallocatie van PostNL. Op de nieuwe kaart die je in de brievenbus hebt gekregen, staat het adres van de afhaallocatie. Je hebt nu 10 werkdagen de tijd om je pakket af te halen.

  Is het niet gelukt om het pakket binnen 10 werkdagen af te halen? Neem dan contact met ons op. Je pakket is nu onderweg naar ons. Samen kunnen we gaan kijken hoe wij het pakket nu bij je krijgen.

  Levertijden en algemene voorwaarden

  De levertijden die Printdeal.be vermeldt op haar website zijn een indicatie; zij houden geen zogenaamde 'fatale termijn' in die leidt tot aansprakelijkheid van Printdeal.be bij overschrijding. Er geldt alleen een fatale termijn als Printdeal.be die verplichting schriftelijk heeft aanvaard, met uitdrukkelijke aanduiding dat het een fatale termijn is. Printdeal.be dient hoe dan ook binnen 30 dagen na bestelling te hebben geleverd (zie artikel 11, lid 3, van onze Algemene Voorwaarden), tenzij wij een langere levertijd met je hebben afgesproken. Dit staat tevens zo in de algemene voorwaarden van Printdeal.be.

  Uiteraard zullen wij met volle inzet ons best doen om je drukwerk binnen de genoemde levertijd te leveren. Wij zijn hierbij echter ook afhankelijk van derden, denk aan transport en weersomstandigheden. Heb je het gevoel (aan de hand van de door ons vermelde statusinformatie) dat we de genoemde levertijd niet gaan halen en ontstaan hierdoor problemen aan jouw zijde? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij op tijd kunnen anticiperen.


  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.