Printhack48 secondary

#Printhack uit de koker van de klant: leg je herinneringen vast in het allerpersoonlijkste reisverslag, fotoboek of jubileumboek

woensdag 6 maart 2019

Avonturiers opgelet! De allereerste #Printhack uit de koker van een klant zal jullie wel bevallen. Een gepersonaliseerd reisverslag, fotoboek of jubileumboek maken dat recht doet aan de herinneringen die het bevat. Met deze #Printhack leg jij al je ervaringen vast in een superpersoonlijk reisverslag, vormgegeven zoals jij wilt! Want het is jouw reis, jouw verslag, jouw herinneringen.

Stap Klaar

Deze #Printhack is bedacht, gemaakt en gefotografeerd door Annelieke Van Brouwershaven:

“Voor een reis gemaakt naar de Nordkapp wilde ik een reisverslag maken. En voor de reis hadden we een logo ontworpen die ook terug kwam in een hooded sweater en op de auto. Het reisverslag moest daar natuurlijk wel in stijl bij aansluiten. Dus bedacht ik een ontwerp voor een omslag en het binnenwerk van het reisverslag”.

Wat heb je nodig?

Printhack48 benodigd

  1. Een (oude) ringbandmap
  2. Spuitlijm
  3. Stanleymes
  4. Metalen liniaal
  5. Popnagels en een popnageltang
  6. Textieldoek (decotex)
  7. Accutol met boortje van circa 3 á 4 mm

Wat moet je doen?

De beste dingen in het leven zijn vaak gratis. Maar, je moet er wel even wat moeite voor doen. Wat je natuurlijk meer dan over hebt voor de woning van je onbetaalbare herinneringen. Doorloop de volgende stappen voor een perfect eindresultaat.

Stap 1

Meet de ringband op en verwijder eventuele bedrukking of linnen omslag. Het textieldoek inclusief spuitlijm hecht het beste op het grijze karton. Verwijder ook de ringband, dat gaat het makkelijkst door de popnagels voorzichtig uit te boren.

Stap 1

Stap 2

Maak een ontwerp op maat voor de ringband en houd hierbij rekening met omplak. Laat je ontwerp vervolgens drukken op decotex.

Stap 2

Stap 3

Snijd het doek als dat nodig is exact op maat.

Stap 4

Spuit de buitenkant van de ringband in met de spuitlijm en plak het textieldoek er op. Laat het daarna goed drogen. Herhaal dit proces vervolgens aan de binnenkant.

Stap 4

Stap 5

Zet de ringband weer op zijn plek met een paar popnagels. Let op met de ronding van de ringband! Voor je het weet zit 'ie verkeerd om.

Stap 5 en 6

Stap 6

Vullen maar! Gebruik de ringband waar je hem voor bedoeld hebt en vul hem met je meest dierbare herinneringen.

Stap Klaar

Win € 100,- drukwerktegoed met je eigen #Printhack

Deze #Printhack is bedacht, gemaakt en gefotografeerd door @anneliekevanbrouwershaven. Haar inspiratie: een reis naar een wel heel noordelijk stukje Noorwegen. Gefeliciteerd Anneliek! Met deze #Printhack heb jij € 100,- gewonnen.

Wil jij net als Annelieke er vandoor gaan met een drukwerktegoed ter waarde van € 100,-? Werk je eigen #Printhack uit, mail hem naar printhack@printdeal.be en maak kans op de prijzenpot! Zit je nog om ideeën verlegen? Doe direct inspiratie op en bekijk alle #Printhacks die bedacht zijn bij Printdeal.be.Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.