Printhack20 secondary

#Printhack: Zo verander je een servet in een kerstboom

zondag 10 december 2017

Een kerstdiner organiseren is een hele taak. Wat komt er op de menukaart te staan? Welke drankjes haal je in huis en heb je wel genoeg stoelen? Vergeet ook de aankleding van je tafel niet. Een feestelijke aankleding maakt je kerstdiner helemaal af. Met deze Printhack liggen je kerst servetten er in ieder geval feestelijk bij!

Less is more!

Simpele decoraties doen het altijd goed. Less is more! Zelfs met Kerst. Met Kerst decoraties kan het lastig zijn om het simpel en minimalistisch te houden. Met deze papieren servetten vouwen zit je goed. Een simpel idee, makkelijk uit te voeren en het ziet er fantastisch uit op je gedekte tafel. Alsof je er echt veel werk in hebt gestopt. Je servet in een kerstboom veranderen heb je in een paar stappen gedaan!

Wat heb je nodig?

Niet veel! Alles wat je nodig hebt is een vierkante servet. Zorg dat het servet groter is dan 16x16 cm. wathebjenodig

Hoe werkt het?

stap1 Stap 1: Vouw de punten van het servet één voor één naar boven. Laat tussen elke vouw een stukje ruimte over. stap2 Stap 2: Strijk het servet glad en draai hem om. stap3 Stap 3: Sla dan beide buitenkanten naar de andere kant. stap4 Stap 4: Draai het servet nogmaals om. stap5 Stap 5: Vouw alle hoeken naar boven… Je kerstboom servet is klaar! einresulstaatLina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.