Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

Printhack31 secondary

#Printhack: zet je logo in de spotlight met 10 pintjes in één hand

woensdag 6 juni 2018

Ondernemers, let op: laat het bier vloeien en het WK-feest beginnen. Over een paar dagen trappen we af tegen Panama. En een voetbalpartij zonder pintje is als een feest zonder slingers: leuk, maar het kan beter. Dankzij deze speciale #Printhack dragen je gasten tot wel acht pintjes in één hand, voorzien van jouw logo!

Printhack31 featured1

Bierhouders met jouw logo

Laten we eerlijk zijn: iedereen wil een pintje tijdens een WK-wedstrijd, maar niemand heeft zin om het halen. Je moet er niet aan denken om de eerste goal van Dries te missen. Zorg dat je gasten maar één keer per helft hoeven lopen met deze bierhouders voorzien van jouw logo.

Wat heb je nodig?

Printhack31 featured2

Allereerst is een tap waar het bier uit vloeit wel handig, maar niet verplicht. Drink jij liever een colaatje of bruisend water? Niets is te gek voor je eigen bekenhouders. Laat je logo drukken op een stevige flyer (we kunnen 400 grams houtvrij mat mc warm aanbevelen), knip de cirkels uit met een schaar en je bekerhouder is geboren.

Ga jij liever voor stevig? Maak je bekerhouders met logo dan van (1 cm) Re-Board. Deze bekerhouders bieden wij niet standaard aan op onze website. Dus het enige dat jij nodig hebt, is een ingevuld offerteformulier.

Download hier de gratis template.

Let op: u zal zelf de cirkels van je gepersonaliseerde bekerhouder moeten uitknippen.

[ wk-banner-NL ]

#Laatzienwiejebent

Serveer jij de pintjes al lang en breed in je eigen bekerhouders? Heb jij fantastisch bedrukte bierbekers? Of zet jij je stamcafé op een andere creatieve manier in de spotlight tijdens dit WK?

Deel het met ons! Maak een foto van je promotiemateriaal, post hem op social media met #laatzienwiejebent en maak kans op € 100,- drukwerktegoed.Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.