Printhack46 secondary

#Printhack uit de koker van de klant: onderweg reclame maken met je eigen fietsborden!

dinsdag 2 april 2019

Offline opvallen in een online wereld kan lastig best een uitdaging zijn. Als online service, zonder fysieke winkel, hadden Lyla en Jasmijn van Oppasmadelief problemen met hun zichtbaarheid. Maar, dat is verleden tijd! De oplossing? Simpel: fietsende reclame. Lees nu hoe zij super waardevolle buitenreclame creëerden voor nog geen € 12,- per fiets.

“We hadden het probleem als online service dat we niet echt een zichtbare winkel hadden. Dus daarom: fietsborden. Onze oppassers doen ze op de fiets en hoppa: rijdende reclame!”

Het idee

Met wat kanaalplaat of spandoekmateriaal op vorm, het juiste ontwerp en wat tie-wraps creëer je superwaardvolle straatreclame. Parkeer je fietsen op de plek waar je doelgroep vaak komt of fiets gewoon de hele dag door je stad rond. Zo kan niemand meer om je logo heen! Printhack46 featured-result

Wat heb je nodig?

Printhack46 featured-nodig

  1. Een fiets
  2. Een ontwerp
  3. Contourgesneden plaatmateriaal of PVC
  4. Tie-wraps

Wat moet je doen?

Voordat je aan de slag gaat is het verstandig om wat meetwerk te verrichten. Meten is natuurlijk een beetje als de handleiding lezen. Je slaat het liever over. Zoek jij de afmetingen die je nodig hebt voor een standaard damesfiets? De gratis werktekeningen download je hier.

Stap 1

Heb je de juiste maten van je fietsframe of bagagedrager? Bestel contour gesneden plaatmateriaal of spandoekmateriaal op maat voor je fiets. Deze materialen zijn relatief goedkoop en overleven het weer, ook als het stormachtig is.

Stap 2

Bevestig je buitenreclame met de tie-wraps aan de zijkant van je bagagedrager of om de stang van je fietsframe. Tip: bestel je fietsreclame met een boorgat. Dit maakt het een stuk makkelijker om de buitenreclame aan je fiets te bevestigen.

Stap 3

Reclame maken! Fiets continu rondjes door je stad, parkeer ze je fiets op plekken waar je doelgroep zich bevindt en bied iedereen in vervoersnood gewoon een lift aan. Dan weet je zeker dat je logo niet meer uit het stadsbeeld weg te denken is. Printhack46 featured-result2

Win € 100,- drukwerktegoed met je eigen #Printhack

Deze #Printhack is bedacht, gemaakt en gefotografeerd door Lyla en Jasmijn van Oppasmadelief. Hun inspiratie: een probleem met offline opvallen in een online wereld. Gefeliciteerd dames! Met deze #Printhack winnen jullie € 100,- drukwerktegoed. Wil jij er net als Lyla en Jasmijn vandoor gaan met een drukwerktegoed van € 100,-? Werk je eigen #Printhack uit, mail hem naar printhack@printdeal.be en maak kans op de prijzenpot! Zit je nog om ideeën verlegen? Doe direct inspiratie op en bekijk alle #Printhacks die bedacht zijn bij Printdeal.be.Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.