Printhack51 secondary

#Printhack uit de koker van de klant: het hybride visitekaartje

woensdag 24 april 2019

Slimme oplossingen voor alledaagse problemen, daarover gaat het bij #Printhacks. Met een beetje creativiteit en een hele coole print maak jij net dat beetje extra verschil. Onze klant Hans Hazes van HiB Concepts had een 'gewoon' visitekaartje. Maar dat was te gewoon. Hij zocht een kaartje waar je een deel van afscheurt en aan je netwerk geeft als extra attentie. En zo creëerde Hans het hybride visitekaartje: een originele en superopvallende manier om je boodschap in éß�n klap bij meerdere mensen te krijgen.

“Zo is er ruimte voor een persoonlijke noot en presenteer je je visitekaartjes op een opvallende manier. Je kan een deel van de kaart zelfs gewoon omvouwen en op tafel neerzetten.”

Het idee

Maak kennis met het hybride visitekaartjes: bijzondere visitekaartjes en with complimentskaart in één:

Printhack51 featured

Wat heb je nodig?

Voordat je van start gaat heb je de volgende spullen nodig.

Printhack51 nodig

  1. Een creatief ontwerp op Din Large Formaat
  2. Een offerte van Printdeal.be voor Din Large papier met perforatielijn

Tip: het is handig om van te voren goed te bedenken waar je het afscheurbare gedeelte voor wilt gebruiken. Bijvoorbeeld als kortingscoupon of als ruimte voor een persoonlijke attentie.

Wat moet je doen?

Op zich heb je deze geweldige kaarten zo in huis. Het idee met de afscheurstrook is alleen zó origineel dat wij dit (nog) niet standaard aanbieden op onze website. Volg daarom de volgende stappen en je hebt deze hybride jongens binnen no-time in gebruik.

Stap 1

Vraag een offerte aan voor dubbelzijdig bedrukt (4/4) ‘Din Large papier’. In het voorbeeld van Hans is het papier 350 gram per vierkante meter en de perforatielijn zit op 55 millimeter. Wil jij de hybride businesscards in dezelfde grote als Hans? Vul deze specificaties dan in op je offerte-aanvraag.

Stap 2

Binnen 24 uur ontvang je van Printdeal.be een offerte. Is je offerte helemaal naar wens? Dan kan je vanuit je offerte, met een paar muisklikken, je offerte in bestelling zetten.

Stap 3

Als dat gelukt is handel je je order af zoals je gewend bent. Lever het bestand aan, controleer alles nog een keer en voldoe de betaling of doe dit later. Nu is het geregeld heb je deze afscheurbare blikvangers binnen no-time in huis!

Let op: omdat er een kartelrand in je kaart zit waar je een deel mee af kan scheuren (perforatielijn), hebben we een extra bestand nodig. Hierin geef jij aan waar de perforatielijn komt. Deze geef je in Illustrator zo aan:

Allereerst moet er een nieuwe spotkleur aangemaakt worden. Dat kan via ‘Stalen’, dan ‘Staal aanmaken’. Bij ‘Naam staal’ kan je best Perforatie kiezen. De kleurtype moet een steunkleur zijn, en de kleurmodus op CMYK met C: 0%, M: 100%, Y: 0% en K: 0%. Daarna kan je met de lijntool een lijn van boven naar beneden trekken op jou ontwerp. Deze lijn moet de kleur van bovenstaande nieuwe spotkleur hebben.

Het resultaat

Denk goed na over de functie van het afscheurbare gedeelte van je visitekaartje. Want de mogelijkheden van hybride businesscards zijn eindeloos! Deze scheidingsadvocaat heeft het goed begrepen!

guerrilla visitekaartje scheiden

In het geval van Hans is het een prachtige kaart geworden met ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Printhack51 featured

Ga nog een stap verder! Breng vorm aan in je kaartjes en verzeker jezelf van écht unieke visitekaartjes. Zoals deze personal trainer.

creatief visitekaartjes personaltrainer

Win € 100,- drukwerktegoed met je eigen #Printhack

Wil jij net als Hans er vandoor gaan met een drukwerktegoed ter waarde van € 100,-? Werk je eigen #Printhack uit, mail hem naar printhack@printdeal.be en maak kans op de prijzenpot! Zit je nog om ideeën verlegen? Doe inspiratie op en bekijk alle #Printhacks die bedacht zijn bij Printdeal.be.Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.