Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

Printhack39 secondary

#Printhack: paneelgordijnen met eigen print als roomdivider

dinsdag 13 november 2018

Kantoren: miljoenen Belgen slijten er zo’n acht uur per dag. Waarom maken zo weinig bedrijven er dan iets tofs van? 61% van onze klanten is niet tevreden met hun kantoor. Dat knaagt aan de happiness en productiviteit. En dat is zonde. Zeker als je weet hoe makkelijk, snel en goedkoop je de boel verfraait. Met deze gepersonaliseerde paneelgordijnen bijvoorbeeld!

1. Het idee

Combineer functioneel met creatief, stijlvol met strak en zet een sterk staaltje branding neer. Of in dit geval; hang het op. Creëer je eigen paneelgordijnen! Ga jij bloeien van bloemen? Kies dan voor een paneelgordijn met orchidee. Zegt jouw hooikoorts nu; nee!? Creëer een opvallend paneelgordijn met motief of scheid ruimtes met je eigen logo.

sfeer

2. Wat heb je nodig?

Wat jouw stijl ook is, welke ruimte je ook wilt verfraaien, met gepersonaliseerde paneelgordijnen is het zo gepiept. Het enige dat je nodig hebt is een paar paneelgordijnhouders van Ikea, een plafond om ze aan op te hangen en een bedrukt textieldoek om erin te hangen.

Printhack40 featured

3. Wat moet je doen?

Meet eerst even goed op hoe groot jouw paneelgordijn moet zijn. Vervolgens laat je een van onze spandoekmaterialen bedrukken.

Kies het materiaal

Je kan je paneelgordijn bedrukken op vier verschillende materialen. We raden je aan om Decotex te kiezen. Het is een compact doek met een stijlvolle uitstraling en een fijne textuur, waardoor je print haarscherp wordt.

Printhack39 featured2

Tip: moet je paneelgordijn een beetje doorzichtig blijven? Kies dan voor vlaggendoek! Het materiaal is licht doorschijnend wat fijner van structuur dan decotex.

Kies de afwerking

Voor de perfecte paneelgordijnen laat je het doek “hotknifen”. Met een heet mes wordt het doek tot de gewenste maat verwerkt. Het doek wordt thermisch afgewerkt door de randen dicht te schroeien. Zo krijg je het mooiste resultaat.

Kies het formaat

Hier voer je het exacte formaat in van je paneelgordijnen.

4. Eindresultaat

Het resultaat: superstijlvolle, voordelige maar vooral eigen paneelgordijnen. Een frisse creatieve werkplek is goud waard voor de mood op kantoor. Verhoog de productiviteit en de focus op je kantoor, ga voor personeel dat van hun werkplek houdt en laat paneelgordijnen bedrukken! Heb jij al lang een heel tof kantoor? Of net je eigen paneelgordijnen opgehangen? Houd het niet voor jezelf! Deel het met de wereld. Voeg er een #Laatzienwiejebent aan toe, en win € 100,- drukwerktegoed.



Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.