Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

Printhack54 secondary

#Printhack: jouw mobiele omkleedplek met een hoelahok

maandag 10 juni 2019

Het zonnetje schijnt weer, tijd om de wijde wereld in te trekken. Tijd voor een nieuwe #Printhack! Omkleden in je tent of op het strand is niet bepaald een pretje. Zelfs de doorgewinterde kampeergoeroe of zonaanbidder struikelt weleens uit de tent of laat het strand handdoek op een onhandig moment vallen. Laat je niet uit de tent lokken en begin de dag ontspannen. Maak het jezelf makkelijker met je eigen omkleedhok in een tof ontwerp. Kies voor een natuurlijke of juist opvallende print en kleed je zo vaak om als je wil!

Voordat je begint

De breedte van het spandoek moet gelijk zijn aan de omtrek van je hoelahoep. De rekensom hebben wij vast voor je gemaakt. Wil je toch een kleinere of grotere hoelahoep? Hou er dan rekening mee dat je spandoekformaat ook verandert. Wil je weten wat de omtrek is van je hoepel? Maak de rekensom: diameter x Pi = omtrek

Wat heb je nodig?

 1. Spandoek van Budget PVC met ringen om de 30 cm (afmetingen: 252 (b) x 210 cm (h))
 2. Hoelahoep (doorsnede 80 cm)
 3. Een set Kabelbinders
 4. Bolletje stevig touw
 5. Boom met dikke tak
 6. Kampeerstoel of trapje

Printhack54 nodig

Wat moet je doen?

 1. Vind de perfecte boom met een tak die goed uitsteekt.
 2. Gooi het touw als bolletje over de tak heen en knip het af op de gewenste lengte.
 3. Bevestig het spandoek aan de hoelahoep door de stormgrips door de ringen te steken.
 4. Knoop één kant van het touw vast aan de hoelahoep.
 5. Ga op een stoeltje/trap staan en gooi het andere uiteinde over de uitverkoren tak. Knoop ook dat uiteinde aan de hoepel.

Printhack54 resultaat

Win € 100,- drukwerktegoed met je eigen #Printhack

Wil jij er vandoor gaan met een drukwerktegoed van € 100,-? Werk je eigen #Printhack uit, mail hem naar printhack@printdeal.be of zet hem in de comments en maak kans op de prijzenpot! Zit je nog om ideeën verlegen? Doe direct inspiratie op en bekijk alle #Printhacks die bedacht zijn bij Printdeal.be.Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.
Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Printdeal.be

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.