Printhack37 secondary

#Printhack: IJzersterke branding met 3D-stickers!

zondag 30 september 2018

Verpakkingen beschermen je pakketjes, maar kunnen tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring voor je klant creëren. Een indrukwekkende verpakking vergroot de kans dat de ontvanger je post daadwerkelijk opent. Voer je huisstijl door in je verpakking en zet een ijzersterke branding neer!

1. Het idee

Onderscheid jezelf met doming stickers door ze te gebruiken als sluitzegel. Pimp je enveloppen en cadeauzakjes met glossy 3D-stickers met eigen ontwerp.

2. Wat heb je nodig?

Gepersonaliseerde sluitzegels heb je zo gemaakt met doming stickers. Behalve de stickers en een verpakking om ze op te plakken, heb je niks nodig. Kies het gewenste formaat; 35 bij 35 mm is het standaard formaat voor sluitzegels. Je kunt natuurlijk ook een extra grote of kleine sticker bestellen, afhankelijk van jouw voorkeur en de verpakking. In plaats van een ronde sticker, kun je ook kiezen voor een originelere vorm zoals ovaal of rechthoekig. Printhack37 featured-nodig

3. Wat moet je doen?

Ga naar Printdeal.be, kies de vorm, de afmetingen en de oplage van de stickers en upload je ontwerp. Je doming stickers zijn klaar om besteld te worden! Weet je nog niet wat er op je zegel moet komen te staan? Geen nood, wij hebben wat voorbeeldjes voor je op een rij gezet om inspiratie op te doen.

4. Eindresultaat: van je logo tot een leuk ontwerp

Voer je huisstijl door en bedruk de sluitzegel met je logo. Een makkelijkere manier om je verpakking en je identiteit op elkaar aan te laten sluiten is er niet. Een wat origineler idee: zet er een grappige quote op of bedruk de sticker met een activerende tekst zoals ‘open mij’. Met een minimalistisch ontwerp zit je ook altijd goed. Bedruk de sluitzegel bijvoorbeeld met stipjes of streepjes in de kleuren van je huisstijl. Een webshop in feestartikelen? Bedruk de 3D-stickers met vlaggetjes of een ballon. Zo zijn al je uitingen perfect op elkaar afgestemd en springt jouw pakketje eruit tussen alle andere! Printhack37 featured 1

Laat zien wie je bent

Heb jij een tof design gekozen? Bestel dan snel je doming stickers op Printdeal.be en deel het resultaat op onze sociale media!


  1. #Printhacks
  2. #Stickers

Lina Janssen
Lina Janssen

Medewerker marketing

Lees meer van Lina Janssen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.